Az önce İnstagram reelste gördüm
- Doğukan Kürt bir vatandaşı oynayacak bende normal vatandaşı oynayacağım
diyerek video çekiyorlardı. :D gül gül öldüm sanki Kürtler normal vatandaş değilmiş gibi :D
Az önce İnstagram reelste gördüm
- Doğukan Kürt bir vatandaşı oynayacak bende normal vatandaşı oynayacağım
diyerek video çekiyorlardı. :D gül gül öldüm sanki Kürtler normal vatandaş değilmiş gibi :D
Cevap
1Cevap
Düz insanım.
Gayet normal bir kürdüm..
Normal Kürt dediğin pkklı mı
Sürekli sürekli kürt sorunu vs duymaktan bıktım
Kürtler neden sorun ki anlamadım
Okuma yazman var mı
Sürekli kürt sorunu var diyen dem parti vs
Ağrılıyım normal bir Kürt insanıyım
pkklısın
@Ostervolde ah nicki ostervolde diye biri bunu dedi diye pkkli oldun peki😘
Kızma ama ağrılılar genelde destekliyor diye biliyorum pkkyı
@Ostervolde kızma diyosun nefretin o kadar büyük ve acınası ki yorumumda ve diğer yorumlarda Kürt ile alakalı bir şey görünce Pkk yazmıssın amac ne yani? Senin pkklılardan farkın yok şuanda her kürde pkklı diyerek. Çocukken öğrenmen gerekiyordu ama her kürdün terörist olmadığını. Terör bizim adımıza konuşamaz. Babam astsubay, abim uzman çavuş annem emekli Türkçe öğretmeni benim. Gözüm bozuk olmasa bende kara harp için msü sınavıba giricektim. Eski nişanlım da bu vatan için calısan Türk bir jandarmaydı. Sence pkk'lı olsam Türk biriyle çıkar miydim? Ailenin yarısı bu devlet için calısan kişiler. Agrılılar genelde destekliyor diye direk pkklı yazmanın amacı ne bana ne kadar rahatsız edici olduğunun farkında mısın? Rica ediyorum daha fazla agzımı actırma. Her gördüğün kürde de böyle deme burada anonimsin rahatsın da normal hayatta hiç iyi şeyler olmaz. Ki ağrının Eleşkirt ilçesi türk'tür.
Kürtten korkmam iyi şeyler olmazmışmış 10 kişi 1 adama dalan, kavgaya sopayla bıçakla giden bonom osorotom ( benim aşiretim) var diyen sizsiniz.
@Ostervolde korkmazsan korkma millete böyle dadanırsab pkklı diye görürsün ebenin bseyini. Adamca konuşucağım diyorum yok ana illa agzımı actırıcan millete bulaşan sensin. Bir Kürt kızı falan üzdü herhalde ya da sevgilini Kürt mü vakfı artik Kürtlerin yorumuna dolusmussun. 15 milyon insanın hepsinin aynı olmayacağını anaokul çocuğu bile biliyor ama sanırım sana öğretmemisler 😆 komiksin sadece devam rt sallamaya gülerek okuyorum. Sende kavga ederken arkadaslarını cagır 10 kişi 1 adama dal o zaman
Türk kızı varken k**rt kızı kim puhahahaha kendi ırkım varken yani. Bak sen Türk erkeğiyle çıkmışsın o seni üzdü sanırım o yüzden böyle diyorsun kişi kendinden bilir işi 😅😂
@Ostervolde he kudurukluğundan belli Kürtlere saldırmandan😆ya da piskolojik olarak rahatsız bir manyağın tekisin, sana eski bir pdrci olarak tavsiyem psikolog randevusu alman iyi gelir❤Anaokul bebesi laflarıyla gelme bana ya 5 yaşında falan mısın? Nişanlım beni üzmedi biz adamca ayrıldık kendisi ile ayrılmamızın sebebi bitti gitti umrumda değil ayrıca Allah'a çok şükür şuanda konuştuğum memleketlim var. Kürt kızı üzmeyin olabilir ama belli ki kendi ırkından olan sevdiğin biri senin gibi hayatsızı tercih etmeyip aşiret çocuğuna falan mı kactı ondan bu nefret yoksa mantıklı olarak acıklama bulamıyorum 😘
Size göre her Türkçülük yapanın Kürt exi var ahahaha beyinlere bak sizi PKK dan dolayı sevmiyoruz kanımızda dnamızda genetiğimizde var Türk erkekleri ve Kızları olarak milliyetçi ve ırkçı olmaktan memnunuz. Ülkeniz olmadığı için hiçbir zaman anlayamacaksınız milleti anca namusdan vurursunuz Türkçü kızlara ettiğiniz aşağılıkça laflar söyleyenlere aittir aşiret gibi ilk çağ safsatalarına modern özgür Türk kızları burnunu kıvırıyor ailesi annesi babası diyor zaten kürtten olmaz diye. Benim ailem bile bana diyor sakın Kürt gelin getirme diye
Sen Türk erkeğiyle sevgili oldun diye yanmışsın ben nasıl böyle bir hataya düştüm diye cayır cayır kafanı duvarlara vuruyorsun bundan eminim. Ülkesi olmayanlar için milliyetçilik faşizmdir. Kendi Kürt kızlarınız da sözde sadece doğuda namuslu ve muhafazakar ya batıya gelince hiç batıda nedense muhafazakar ve namuslu Kürt kızı görmedim 😅😂.
@Ostervolde sana mı inandırıcam klavye delikanlısı yiyorsa aşiretlerin karşında laf et kürtlere. Valla ben muhafazakar falan değilim çok ta mutluyum bu yaşamdan sen hala herkesin aynı olmadıgını anlayaman 2 yaşındaki bebeye anlatsam o bile anlardı davarın tekisin anladıgım kadariyla. Cok namuslu musun ondan ayrılma sebebim nisanlımın amcasının beni taciz etmesiydi illa konusturcan beni. Ben Türkleri genelliyor muyum bu yüzden? Bu namuslu olmak mıdır peki?
@Ostervolde lütfen beni sev ostervolde❤❤❤❤❤❤❤sen beni sevmezsen ne yaparım mazallah intihar ederim yalvarıyorum sev❤❤
Muhafazakar değilsen banane sözde namusdan en çok bahseden namussuz olur
@Ostervolde muhafazakar değilim diye namussus mu oğlum şimdi senin beynini skym ben. 50 yasındaki muhafazakar adamın yegenisinin nişanlısına dokunması çocuğu yasındayım ben onun. Çok övündüğün namuslu olmak bu mu? Ben Türkleri genelliyor muyum bunun için. Bana namusu anlatıcak son kişisin namusumu sorguluyor bide. hadi yallah isine.
Normal, en hasından Türküm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz videolar ilk bakışta komik geliyor 😅 ama altında yatan ayrımcı dil gerçekten problemli 😕 “Normal vatandaş” deyince, ister istemez “öteki” diye birini yaratıyor. Bu da Kürtlere, azınlıklara, göçmenlere vs. dokunuyor 💔
Mizah yapanın niyeti kötü olmasa bile, dil böyle böyle kalıplaşıyor. Sen böyle videolar görünce tepki veriyor musun yoksa geçip gidiyor musun? 🤔✨