Diğer Kürt müsünüz yoksa başka bir ırk mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Haha yapmayın kardeşiniz siz😂 Kürt müsünüz yoksa başka bir ırk mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 384 cevap paylaştı. Insanlari ayristirici sorular sorman seni ırkcı bir fasist yapar. 1 0 Yorumla
çepnibeyi0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Benim en büyük gururum Türklüğüm. Çok şükür ki Türküm. 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sana nasıl bir ırk lazım, çiftleştirecek gibi sormuşsun. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Başka bir ırk derken? Türklük üst kimliktir. Türkiye'de başka üst kimlik yoktur. 0 0 Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 820 cevap paylaştı. Sapına kadar saf türküm 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 988 cevap paylaştı. Evet, kaderim olmasa tercihim olurdu. 0 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 768 cevap paylaştı. Kürdüm🖤 5 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kurmancıyım 3 0 Yorumla
Fttttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Türk. 1 5 Yorumla Fttttttt 9 ay Jsjdjd acaba birileri kavga edecek mi arada gelip yoklamak lazım Yorumla Soran 9 ay Bende ondan sordum soruyu canim sikildi😂 Yorumla Fttttttt 9 ay Biliyosun bu işiiiii dnjdjdjd Yorumla princess_Angela 9 ay Kim neden kavga etsin herkes ırkını söylüyor soruda, kavgalık Bi sebep mi var? Yorumla Soran 9 ay Tamam yaa kizmaa Yorumla
Melisenmel Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Karışık 0 6 Yorumla Soran 9 ay Nasil karisik Yorumla Melisenmel 9 ay İki farklı ırktan üredim😂😂 Yorumla Soran 9 ay Ee tamam bende oyle zaten😂 Yorumla Soran 9 ay Senin irklar ne onu diyorum Yorumla Melisenmel 9 ay Kürt Türk 😘 Yorumla Soran 9 ay Aaa iyimiş benimki kürt arap Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hırt değilim 1 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. Azerbaycanliyim 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Laz um ben 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. Senin ırkın ney 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Insanlari ayristirici sorular sorman seni ırkcı bir fasist yapar.
Benim en büyük gururum Türklüğüm. Çok şükür ki Türküm.
Sana nasıl bir ırk lazım, çiftleştirecek gibi sormuşsun.
Başka bir ırk derken? Türklük üst kimliktir. Türkiye'de başka üst kimlik yoktur.
Hırtlara soykırım yapmak lazım adam çıkmıyor içlerinden
Ne mutlu ki türk'üm
Sapına kadar saf türküm
Kürdüm
Malum ırktan değilim Allah'a şükür
Evet, kaderim olmasa tercihim olurdu.
Kürdüm🖤
Türk'üm doğruyum Çalışkanım
Kurmancıyım
türküm ve gururda duymuyorum yani
Lazım..
Türk.
Jsjdjd acaba birileri kavga edecek mi arada gelip yoklamak lazım
Bende ondan sordum soruyu canim sikildi😂
Biliyosun bu işiiiii dnjdjdjd
Kim neden kavga etsin herkes ırkını söylüyor soruda, kavgalık Bi sebep mi var?
Tamam yaa kizmaa
Karışık
Nasil karisik
İki farklı ırktan üredim😂😂
Ee tamam bende oyle zaten😂
Senin irklar ne onu diyorum
Kürt Türk 😘
Aaa iyimiş benimki kürt arap
Hırt değilim
Türk
Türk
Kürdüm.