Evet arkadaslar bu soru bana oyle ya da boyle bircok ortamda sorulan bir soru
Bugun is yerimde sak diye soruldu biri tarafindan
Yalniz belirtiym konunun etnik kokenle alakasi yok benim icin. Konuyu baska yerlere cekmeyelim lutfen. Ben esmer biriyim. Bu soru gibi esmerligimle ilgili de her yerde bir yorum bir takılma duydum bu yasima kadar. Bugun is yerimdeki kadinla nereli oldugumuzu laf arasında soyledik. Memleketlerimiz yakinmis. Onun memlekette cok kürt olur. Bana da kürt müsün dedi bir anda. Konusma boyle gerceklesti. Ama benim icin anlami şuydu: sen esmersin, kurtlere benziyorsun. Nereli oldugumuz konusu degil de esmerligim yuzunden bu yorumlari bu sorulari aliyormusum gibi hissediyorum. Ve kendimi cirkin hissediyorum. Sanki bi eksikligim varmis gibi. Dedigim gibi konu etnik koken degil. Guzellik cirkinlik aslinda, bana hissettirilen bi eksiklik varmis gibi. yorumunuz ne olur bu konuda. Neden bu yorumlari duyuyorum sizce. Bu bir eksiklik mi. Cirkin miyim, esmerlik cirkinlik sebebi mi
Bugun is yerimde sak diye soruldu biri tarafindan
Yalniz belirtiym konunun etnik kokenle alakasi yok benim icin. Konuyu baska yerlere cekmeyelim lutfen. Ben esmer biriyim. Bu soru gibi esmerligimle ilgili de her yerde bir yorum bir takılma duydum bu yasima kadar. Bugun is yerimdeki kadinla nereli oldugumuzu laf arasında soyledik. Memleketlerimiz yakinmis. Onun memlekette cok kürt olur. Bana da kürt müsün dedi bir anda. Konusma boyle gerceklesti. Ama benim icin anlami şuydu: sen esmersin, kurtlere benziyorsun. Nereli oldugumuz konusu degil de esmerligim yuzunden bu yorumlari bu sorulari aliyormusum gibi hissediyorum. Ve kendimi cirkin hissediyorum. Sanki bi eksikligim varmis gibi. Dedigim gibi konu etnik koken degil. Guzellik cirkinlik aslinda, bana hissettirilen bi eksiklik varmis gibi. yorumunuz ne olur bu konuda. Neden bu yorumlari duyuyorum sizce. Bu bir eksiklik mi. Cirkin miyim, esmerlik cirkinlik sebebi mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En güzel bizim ırkımız zaten kürt kızları kadar güzel kızlar mı varmış kara kaşlı kara gözlü esmer-buğday tenli bende kürdüm beyaz tenliyim hani bende şöyle tepki alıyorum nasıl kürtsün kürtler kıllı olur ama dalga geçip kaşların benziyor kalın falan filan gibisinden tepkiler alıyorum ama gram umursamıyorum kıskanmasalar yorum yapmazlar
O zaman esmer oldugum icin mi bu soru geliyor dersin
Büyük ihtimalle öyle takılma ya valla bende çok duyuyorum bu soruyu mardinliyim diyorum kürt müsün benim en yakın arkadasım beni tanımadan önce en iyi kürt ölü kürt derdi beni tanıdığı zaman ön yargısı kırıldı insanlar tanımadan etmeden önyargıyla yaklasıp bizden kaçıyorlar sanki neyiz çözemedim elinden geldiğince kürt olduğunu açıklama ben kürt olduğumu söylediğim her ortamda insanlar sebepsizce uzaklastılar ama artık takmıyorum s2mde değiller
O nasil bir onyargi oyle ya. Direkt uzqklasirdim. Ben kurt degilim. Ama bu soruyu aldigim icin esmer oldugum icin benzetiliyorum heralde. Ve esmerlik de sanki ayirt edici bi ozellik iyi olmayan bir seymis gibi soyleniyor
Asıl kürt sarışın renkli gözlü ve beyaz tenli olur benim ailemin hepsi öyle renkli gözlü açık tenli mesela ben yeşil gözlü kumral beyaz tenliyim kimse inanmıyor kürt olduğuma ama asıl kürt anlattığım biçimde oluyor insanlar yanlış biliyorlar hani derler ya kulaktan dolma bilgiler
Ne alaka esmerler kürt olur diye bir yasa mı var bende kürdüm ama esmer değilim
Gercek kurtler sarisin olur hatta. Ama insalarda evwt boyle bir algi var
Evrensel olan insan olmaktır dostum insan olmayı başarmak en güzeli boşverelim etnik kökenleri
Sen sorumu okudun mu. Etnik koken olmadigini soylemistim derdimin.
Ben genel olarak söyledim zaten sana değil kastım
Esmerlik çirkin bir şey değil Kürte benzetilmek kötü değil
Kürt kizlari ya asiri guzeldir ya da asiri kotu arasi olmaz.
Neden takıldınki buna?
Cunku bu yasima kadar girdigim her ortamda duydum
Her denilene aldırış edersek çabuk yaşlanırız. Boşver kim ne derse desin kulak asma.
Ne uzattın be. Nerelisin onu söyle
ırkçılık yapmayın kendinizi sevin.
insanım
Nasıl bir kadınsın
Ne anlamda
Nerelisin peki
Ez bırçime