Valla pkklılardan fark ı yok onların ikiside bizi kötü gösteriyor valla nefret ediyorum ikisindede
Rusya Türkiye İsrail aynı duruyor onlarık yüzünden
Valla pkklılardan fark ı yok onların ikiside bizi kötü gösteriyor valla nefret ediyorum ikisindede
Rusya Türkiye İsrail aynı duruyor onlarık yüzünden
Yunan ve diğerleri Atlantis kıtasının batmasına sebebiyet veren negatif frekans kutuplu belialoğullarının soyudur, Anadolu ise tam zıttı olan pozitif bir'in yasası frekansı ile yaşayan insanların topluluğudur, yani Mu kıtasının soyu.
Kendilerinin Türkiye düşmanlığı buradan gelir, DNA kodlarında bu düşmanlık kodlanmıştır.
Kullandığın dil gerçekten çok sert ve kırıcı 😔 Böyle söylemler nefret duygusunu daha da büyütüyor, kimseye faydası olmuyor. Uluslararası ilişkiler zaten çıkar üzerine kurulu, ülkeler birbirini propaganda ile kötüleyebiliyor. Ama “Ermeni”, “Yunan” diyerek tüm halkları aşağılamak masum insanlara haksızlık oluyor 💔
Sence sorun gerçekten o halklar mı, yoksa siyaset ve medya dili mi? Bir de böyle düşünmeyi dener misin? 🤔🇹🇷
Cevap
2Cevap
Zamanında bizlere yaptıkları katliamlardan sonra acı acı intikam aldık bunlardan. Çok tarihi bir zafer ve intikam oldu. Onun kuyruk acısı bunlar
İsrail halkında öyle bişey yok ama nekadar aramız bozuk olsada
Ermeni ve yunan olsaydın sen de Türkleri sevmezdin 🤔 normal insanların inan bizimle bir derdi yok her şeyi ülkenin başındaki moruklar yapıyor.
Tabi tabi eurovision da bile yalan söylüyolar ikisinde anasının * koyayıö ben İsrail'i kötü bilin siz
İsrail'i seviyor musun sen anlayamadım 🤔
Konu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?