Ermeniler neden bunu yapar aleviler onlara birsey yapmamis ki? Sebebi nedir Ermenilerin bu kini nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yo ne alakası var Ermeniler Türklerden ve Kürtlerden nefret eder Pkk ve Asala birbirinin dostudur Pkk Asalanın devamıdır Pkklı teröristlerin bir çoğu sünnetsiz gavurdur yani Ermenidir. Kürtlerin hiç biri sünnetsiz değildir ama bunlar sünnetsiz gavurdur kürtleri de bu yüzden öldürüyorlar. Tarihte Sultan Hamid Han Kürt aşiretlerini Hamidiye Alaylarına yerleştirdi doğu vilayetlerinde ise Ermenileri baskılamak için bu Politikaya başvurdu bunlarda bu sebeple ikimizden nefret ediyor her ikimize karşı düşmanlar.
033 Yorumla
Soran+1 yılHayir alevileri öldürmüs Ermeniler Erzincanda talat pasa alevi onuda öldürmüs Ermeniler
Soran+1 yılTalat pasa mason degildir bektasidir Alevidir Ermeniler onu öldürdü yalan söyleme
Soran+1 yılNe diyon be salakmisin sen bektasilik masonlukla alakasi yok Türk tekkeleri ne zamanda beri mason oldu siz ermeniliginizi gizlemek icin bunu diyorsunuz talat pastayi Ermeniler öldürdü
Soran+1 yılYalan söyleme Erzincanda Ermeniler alevileri katleti arsivler var ben bir Yörük olarak imzami atarim buna
Soran+1 yılBalkandaki Türkler cekik gözlü Alevi bakdim ben
Soran+1 yılCekikdir
- +1 yıl
Pkk'nın kurucusu Öcalan Urfa ili halfeti ilçesinin bir köyünden olup sünni müslüman olarak doğmuştur. Pkk'nın siyasi kolu HDP'nin oyları silip süpürdüğü Hakkari, Van, Şırnak Batman illerinde tek bir Alevi köyü olmadığı gibi Hristiyan köy de yoktur. Pkk'ya en yüksek katılımın olduğu iller sünni kürtlerin yoğun olarak yaşadığı iller olup dağdaki terörist kadronun %95 e yakını kürt-sünni ailelerin çocuklarından oluşur.
- +1 yıl
@Hidrofobik Algı yapma boş algıcı Pkklıların hiç biri sünni değil öyle olsa adıyaman menzil cemaati pkk düşmanlığı yapmaz hatta pkkya destek çıkardı. pkkllılar sosyalist komünisttir git bak bakalım sayfalarına hepsi alevidir alevi rolü yapıyorlar aslında alevi demeyelim al bak bakayım sünniler mi bunlar alev-i.com/.../
- +1 yıl
Yazdıklarım tamamen bilimsel istatistiksel verilere dayalı bilgiler. HDP seçimlerde 6 milyon Oy alıyor. HDP'nin %60 üzerinde oy aldığı iller Hakkari, Şırnak, Diyarbakır, Batman, Van gibi iller. Bu illerde Alevi nüfus yaşamiyor. Tam tersine dini değerlere çok onem veren ramazanda sokaklarinda sigara dahi icemeyecegin insanların yasadigi iller. Hangi Partinin kaç oy Aldığına YSK nin sitesinden bakabilirsin. Hdp ile PKK yi ayrı değil biliyorsun. Hdpkk. Yanlış mı? Değilse izah Et HDP ne PKK ne? 6 milyon oyu bu HDP kimden alıyor? Aleviler Hakkari'ye taşınıp oy mu veriyorlar? HDP ye En yüksek oyların çıktığı iller aynı zamanda PKK ya en cok Terörist gönderen iller. Bu bilginin kaynağı da sizlerin ana yayın organı a haber ve sabah TV den. Kaynağında vereyim.
www.sabah.com.tr/.../pkkya-katilim-en-yuksek-oldugu-5-il
Paylaştığın sayfa da Atatürk'e bile küfür eden bir adam var. Bildiğin troll yani. Aleviler Atatürk'e neredeyse taparlar. Küfür etmezler. kilavuzun bilim olucak. Her zaman. - +1 yıl
Bak yine cevap veremedin. HDP ile PKK aynı mı ayrı mı? Aynı değilse neden ayni degil? Aynı ise ki ayni Hdpkk. Doğru mu? Bu hdpkk 6 milyon oyu kimden alıyor? Çok basit sorular soruyorum bak.
- +1 yıl
@Hidrofobik Boş yapma Sünni dediklerinin dini İslam yazıyor sadece gerçek Müslüman hdye oy vermiyor menzilden cevap versene onlar da sünni niye hdpye oy vermiyorlar sen sıkıştın asıl pkklı kürtler kürt alevisidir diğerleri sadece beyni yıkanmış sünni kürtlerdir onların sünnilikle alakası yok kürt alevisinin de türk alevisiyle bir alakası yok.
- +1 yıl
PKK sitelerinde oldurulen teröristlerin kütük ve kimlik bilgilerini de şehit künyesi diye paylaşırlar. Oraları da biraz incelersen kütük bilgilerinden kimin hangi mezhepten olduğunu kolaylıkla bilabilirsin. PKK militanlarının %75e yakını Turkiye Kökenli iken geriye kalanları iran ırak ve Suriye kökenlidir. Bu ülkelerde yaşayan Kürtlerin tamamı yine sunnidir.
- +1 yıl
@Hidrofobik Hala sünni diyor kafayı yemişsin sünni düşmanlığından kck sitelerine bak alevi oldukları belli olur al bir tane kcklı kürt alevisi alevinet12.com/.../
- +1 yıl
Al bak ermeni soykırımı haberi alevinet12.com/.../
- +1 yıl
Yani kimliginde Sünni yazmasi o kişiyi Sünni yapmaz ama eğer bir Alevi teröre bulasirsa tüm Aleviler teroristtir. Klasik osmanli emevi sunnisi. Herşeyi bilirsiniz. Talat paşa dan masonluğa Bektaşilik ten Alevilige. Bir 5 vakit namazı bir soyunuzu bilmezsiniz. Sen git Diyarbakır merkez camisinde cuma sonrası HDP liler Sünni değildir de bakalım noluyor. Menzil ya da bir iki İslamcı topluluk PKK karşıtı diye tüm Kürtler PKK karsiti olmuyor. Bunun terside dogru. Ben sana devletin resmi verilerini veriyorum. Sen bana ne idugu belirsiz sitelerden örnek veriyorsun. Bana bilimsel araştırma verileriyle gel.
- +1 yıl
@Hidrofobik Boş yapyıorsun hdp alevi kürt partisidir https://www.youtube.com/watch?v=WVgGBOZwgwE https://www.youtube.com/watch?v=yRTIP3rBP0I https://www.youtube.com/watch?v=4R86yAaZxRI o dediğin kişiler sadece kürtçülük akımına kapılmış kişilerdir ben türk alevileri pkklı falan demiyorum kürt alevileri pkklı diyorum anladın mı aslan o dediğin sünni kesimin dinle bir alakası yok boş yapma onlar kürtçülük akımının etkisinde kalmışlar din umurlarında falan değil her namaz kılan oruç tutan dindar olmuyor. Ben de çorumluyum aleviyim ama ehlisünnetim
- +1 yıl
Yine şimdiye kadar yaptığın gibi bilimle akılla yakından uzaktan hiçbir alakası olmayan mezhepçi nefretle dolu kininin kilavuzluginda birşeyler geveilyorsun. Her Türk sunnisinin ya da senin gibi Laevi nwfreti taşıyan sunnimin anlamasi gereken bir realite var. HDP Kurt milliyetçisi bir partidir. Bu parti Alevi Sünni ateist safi Hacı hoca farketmeksizin Kurt şemsiyesi altında bütün Kürtleri toplayabilmis bir partidir. Türkler böyle bir parti kuramaz. Çünkü kalablik olan Türk sunnisinin ilk Kimliği mezhebidir. Soyu Değildir. Sen Cumhurbaşkanı seçiminde karsina Bir Türk Alevi bir Kürt Sünni aday ciksa Gözünü kırpmadan oyunu Kürt Sünni adaya verirsin. Bir Kürt Alevi ve Türk Sünni aday olsa senin Mezhepdasin Diyarbakır li Kurt oyunu gözünü kiprmadan Kürt aleviden yana kullanır. Turk sunnisi soyunu bilmez. O kadar Talat paşa dan bektasilikten dem vuruyorsunda bunları goremiyormusun? Göremezsin çünkü ilk kimliği mezhebi olan ortaçağda ait bir zihniyetin içinden geliyorsun
- +1 yıl
@Hidrofobik Ben Ehli sünnet alevisiyim çorumluyum benim önceliğim din sonra ırıktır. Irk seçim değil kaderdir din seçimdir. Allah katında hak din İslamdır hak mezhep ehli sünnetdir. "Ümmetim yetmiş üç fırkaya ayrılacak, bunların içinden bir fırkası ehl-i necat olacaktır."
"Benim sünnetimden şaşmayanlar kurtulanlardan olacaktır! Yâni Ehl-i sünnet ve cemaat mensuplarıdır."(Tirmizi, İman, 18; İbnu Mace, Fiten, 17)
- +1 yıl
Genelde hep böyle oluyor. Akılla bilimle cevap veremeyenler mesajlarımı silip slogan ikibcumle yazıp minderden kaçıyorlar. Merak etme yalnız değilsin. Hemen hepiniz aynısınız.
- +1 yıl
@Hidrofobik Alevi dediğin kesim kendini dinden ayrıştırmasın o zaman bende türküm kayı boyundanım aleviyim ve ehli sünnet müslümanıyım. Hadise slogan dersiniz ama yunus emreyi ozan sayarsınız o yunus emre hadis alimiydi yani kadıydı bir sürü kaynak attık ököllö bölömlö bla bla konuşuyorsunuz halen adamın kendi açıklaması var biz aleviyiz diyor işte ben İnsanları ayırmam İnsanlar kendini ayırıyor kendilerine yeni bir din uydurmuşlar gidiyorlar afiyet olsuna bile düşmanlık ediyorlar bunları ben niye seveyim?
- +1 yıl
@Hidrofobik Ayrıca bütün kürtler pkklı falan değil benim annemin sülalesi de kürt alevisi ama pkklı değil yani chpliler pkkyı sevmiyorlar erzurum hınıslılar geçrek sünni kürt pkklı değildir olanlar da öylesine sünnilerdir doğuya gittikçe pkklılık oranı artar batıya gittikçe azalır erzurum gibi yerlerdeki kürtler alevi bile olsalar pkklı olmazlar
- +1 yıl
Sana son derece bilimsel ve hiçbir şekilde itiraz edilemeyecek bilimsel verilerle cevap verdim. İlk. medajinda Kürtlerden terörist olmayacağını , teröristlerin sünnetsiz olduğunu söyledin. Herşeyi sana YSK nin verileti İçişleri bakanliginin veriletini kullanarak izah ettim. Düşüncelerimi güvenilir kaynaklarla savundum. Sen HDP yi Alevi partisi ilan Ettin. Sonrada Sünni nefreti var sende dedin. Sonrada yazdıklarımı sildin. Bunları geç. Sen doy bilinci Olmayan ortaçağ zihniyetine sahip birisin. Diyarbakır'ın köyünde 8 çocuklu Kürt kadınında Var olan soy bilinci senin gibilerde yok.
- +1 yıl
@Hidrofobik Koyun beni hak aşkina yanayim
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Yolumdan dönüp de mahrum mu kalayim
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
Hdp Kürt Alevisi partisi diyorum kafan mı güzel kürt alevisi diyorum türk alevisi farklı kürt alevisi bazı pkklı miltianlar gerçekten ermeni sünnetsiz olanlar ermeni sünnetli olanlar kürt oluyor anladın mı o kürtler de alevi kürdü oluyor ya da kandırılmış sünni kürtler oluyor git bak kardeşim yok soy bilinciymişte bilmem neymiş benim için ilk başta İslam gelir sonra ırk gelir İslam İnsanları birleştiren bir araçtır Irk ise İnsanları bölen bir araçtır sen ırkçılık yaparsan onlar da sana karşı ırkçılık yapar İslam ırkçılığı men eder tüm Müslümanların kardeş olduğunu emreder bölünüp parçalanmayın der.
Al-i İmran﴾103﴿ Hep birlikte Allah’ın ipine sımsıkı yapışın; bölünüp parçalanmayın. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşman idiniz de Allah gönüllerinizi birleştirdi ve O’nun nimeti sayesinde kardeş oldunuz. Siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi Allah kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklıyor ki doğru yolu bulasınız. - +1 yıl
HDP Kürt Alevi bir parti değildir. Mezhepten bağımsız inançtan bağımsız tüm Kürtleri Kürtluk şemsiyesi altında toplamayı başarmış ülkemizin tek etnik milliyetçi partisidir. HDP den baska bu ülkede etnik milliyetçi bir parti yoktur. HDP ve silahlı kolu pkk Oyunu ve militanıni köyü Sünni Kürtlerin yaşadığı illerden alır. Oy kaynağının %90i militan kaynağının %95i Kürt Sünni kökenli ailelerin çocuklarından ksrsilanir. Bunlar devletin derin istihbaratının net olarak bildiği şeylerdir. Birazcık arastirabilen herkes bu sonuca ulaşır zaten. Sen ırkları reddedip bölücü bulabilirsin. Dini mezhebi birleştirici olarak görebilirsin. Buna saygı duyarım. İnancın boylefir. Ancak artik Tüm dünya topluluklari Dil gibi ortak kültür aracı etrafında toplanıyorlar. Yani senin inancının. Mevcut dünya düzeninde bir yeri yok. Bu görüş sadece senin geleceğini yok etmeye yarıyor. Suriye'ye Esad Alevi diye nefret edip muhaliflere destek verenler Suriyeli sunnileri biz Alevileri onlsrdan kiymetli Görenler yarin gorecekki bir suriyeli Sünni birvsecim hakkı verildiğinde Nusayri Arabi kardeşi sayicak. Din kardesligi muhabbeti bitti. Devam ettiren her topluluk yok olmaya mahkum. Bunu görebilecek bir zihniyet akıl bu ülke Turkletinde mevcut değil.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Alevi Sünni ayırt etmeden genelde Türk ve Kürtlerden nefret ediyorlar yani sana özel bişey değil, bizi de sevmiyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ermeniler önce kendi tarihlerine Baksinlar nankör totoslar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılIkiside gereksiz insanlar
022 Yorumla
Soran+1 yılSende devşirme rumsun dönmezsin kendin icin de bence Aleviler Türk en azindan
- +1 yıl
Ben ermeni ve yahudi okudum ikinci olarak hamd olsun hem Türk hem Müslümanım
Soran+1 yılDevşirmesin
- +1 yıl
Peki 😂
- +1 yıl
Kız doğru söylüyor sünni müslümanlar yerli rumlarla birleşti ve soylari karisti ama turkmen aleviler sadece kendileriyle evlendikleri için yuzyilllarca soylarinin saf halini korudular
- +1 yıl
@AhmetKaya62 senin gibi kürtlerde insan mi oldu?
- +1 yıl
Neden gerçekleri duyunca hemen çamur atmaya çalışıyorsun anlamadım şimdi elinde bilgi yok beynin gelismemis tek yapabildigin çamur atmak mi😂😂
- +1 yıl
Kürt ne alaka ayrıca türkler sevemez mi ahmet kayayı
- +1 yıl
@AhmetKaya62 haha hamd olsun ırkım ve dinim dunyanin en guzel nimetleri bana sen kürt olmayi secmedin ama oyle pis bir kisilik olarak oleceksin😂
- +1 yıl
Bak ben hakaret etmedim sen hakaret ediyorsun sonra da birileri de çıkıp kuranın arasında penis fotosu paylaşıp peygambere kufur edince de dinimize saygı gösterin diye ağlıyorsun saygı göster ki saygı göresin yobazlığın lüzumu yok belli ki beynin gelişmemiş ki hakarete başvuruyorsun neymiş türklük ve muslumanlik en güzel nimetmis doğu türkistanda baş örtülü bacılarının icinden geçiyor cinliler sen de anca ağlıyorsun anamı zukuyolar diye 😂😂😂😂
- +1 yıl
@AhmetKaya62 Biz dagda sizi içinizden geçiyoruz burda safece agliyorsun😂
- +1 yıl
Doğu turkistandaki annelerinin içinden geçiyorlar diyorum bana gülerek cevap veriyorsun demek ki sana göre çok komik onlar da türk müslüman git savaş çinlilerle burda klavyeden yazmak kolay
- +1 yıl
Ama olmaz yıllarca boşa mi vücut yaptım millete hava atcam bana ne türk muslumanlardan cinliler naparsa yapsın ben hayatına bakarım değil mi 😂😂😂
- +1 yıl
@AhmetKaya62 Haha dağda köyde mitingte her yer size korku olucak unutma bunu😂
- +1 yıl
Yaw he he korkaksın sen başka bisey değil anca klavyeden yaz türklük bu ne de olsa şu ülkede askerlik gönüllü olsun var ya asker bulamaz devlet böyle korkaksiniz 😂😂
- +1 yıl
@AhmetKaya62 haha pkkli it seni sesiniz çıkmıyor anca burda tatava😊😂
- +1 yıl
Bu kadar yigitsen seni savaş meydaninda görelim git öso katıl yemez anca burdan yaz
- +1 yıl
Eee ne demişler havlayan köpek ısırmaz 😊
Soran+1 yıl@AhmetKaya62 sen buna bakma bu kesin rum
Soran+1 yıl@AhmetKaya62 demeki kendisi Türk degil Dogu Türkistanda insanlar ölüyor kendisi rum dönmezsi cünkü
Soran+1 yılSenin gibi rumdan vs dönen mi bunu diyor rum müslüman olmus gelmis alevilere hakaretler ediyoe
Soran+1 yıl@AhmetKaya62 talat pasa aleviydi onu Ermeniler öldürdü rumlar öldürdü cogu dönme bunu yapdi
+1 yılErmenileri zerre takmıyorum
00 YorumlaNiye Aleviler Türk değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılErmeniler hakaret ediyor alevilere iste
+1 yılKendilerine sor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ermeniler neden alevilere hakaretler ederler bunun sebebi nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım