ABD Venezuela işgal senaryosunda Türkiye için olası sonuçlar ne olur sizce?

Savaş bizim için düğün ama unutmayalım ki şu an iman çok geriye değil 2016 yılındaki tankların altına yatan iman bir değil çok şey değişti girin itiraf sayfalarina neler neler dönüyor kimi karısını pazarlıyor kimisi eşini aldatiyor kimi başkasından yaptığı çocuğu eşine kakaliyor toplumsal çöküş var ülkede buda şu an nesil şehadet getirmeyi bilmez bir çok kişi Fatiha bile okuma bilmez biz kendimizi dağ aynasından görüyoruz evet ordumuz güçlü seviyede ama karşımızda yabana atılacak bı düşman değil süper güç bildiğin Rusya Ukrayna direnişine kanarak sakın biz yaparız keseriz demeyin Rusya tamamen bı nevi özerk leştirmiş Ukrayna ya biraz had. Bildiriyor kendi halkına milletine saldirmiyor Amerika giibi değil öyle olsaydı çoktan ukrayna bitmişti tabi çok ülkede destek veriyor bu savaşa Amerika için Amerika piyonlari içeri sokarak guclustermiye kimliksizlestirmeye başlıyor Vietnam örneği gibi Bangkok mesela şu an en büyük fuhuş yeri güçlü bı orduyuz ama çok daha ilermemekz gerek düşmanı hafife almadan hala onların techizat larını kullanıyoruz umarım şu an bı saldırı olmaz İran örnek alalım adamlar yapıyor abi kendi super sonik fuzelerini yaptılar bunca ambargoya rağmen ben burdayım heryere atarım diyor İsrail bile İran'a saldırmadi o yüzden ta kaç km ötede mi düşman buraya kadar gelip bize karşı cirit atıyorsa bizim Kuzey Kore İran gibi olmamız lazım yinede vatan dır ben bırakmam ama bırakan biraksin umrumda değil benim atalarimi bu vatanı baskalari işgal etsin diye kanindan canindan ödemedi

UYAN TÜRK KÜKRE KENDİ ÖZÜNE DÖN 🇹🇷🇦🇿

Güncellemeler
5 ay
Cibuti de mızrak la savaş çıksa bize yansıyor awk
Güncellemeler
5 ay
Maduro ya piyon du bakın bana kafa tutanı ne hallere sokuyorum gibi gözdağı di ya da maduro bu oyunun parçası idi yüz yapısından pişmanlık korku beliritisi yok hafif sevinç tebessüm var bı oyun oynandı yoksa gözdağı mi verildi Grönland işgal i yolda yakın zaman olacaklara hazır olalım çünkü ülkemiz için Yunanistan i Amerika pohpoh licaktir
ABD Venezuela işgal senaryosunda Türkiye için olası sonuçlar ne olur sizce?