Amerikalılar video bile yapmis durum ciddi galiba
Yanliz video fena olmus izleyin.:)
Yanliz video fena olmus izleyin.:)
Bu video, Amerikan ordusunun Türkiye'ye gözdağı vermek için yaptığı bir video değil. Genel bir video. Kitleleri coşturmak için hazırlanmış bir video. Türkiye ile ilgisi yok. Soruna gelecek olursak, Türkiye elbette ABD kadar güçlü değil askeri konuda. Fakat Türk ordusu da ABD'ye kolay yem olacak kadar zayıf değil. ABD ordusu elbette bizden çok daha güçlü fakat direkt savaşa girmesi fazlasıyla kayıp verdirir onlara. Aynı şekilde biz de fazlasıyla kayıp veririz. Yine de bu iki ülke sıcak savaşta karşı karşıya gelemez.
Boş Milliyetçilik ciddi bir eğitim sorunudur. zamanında atalarımız yürekten namus için savaşıp yedi düveli malıp etti. fakat günümüzde bu işler tankla topla mermiyle olmuyor. amerika zaten bize savaş açalı çok oldu. ve çoktan kaybettiğimizin farkında bile olmayan bir kitle var ülkede.
Cevap
18Cevap
aman tanrım çok korktum paralı askerlerden
https://www.youtube.com/watch?v=m3WO6YUA1_wilk 2 saat dayanırız 2 saatin üzerine çıkan her saat için ayrı ayrı destan yazarız ben demiyorum rakamlar söylüyor acı ama gerçek
abd nin gücü sadece füze ve paralı asker ama burda emin ol btün halk taşla sopayla bile saldırır o yüzden sıkıntı yok ;)
Soguk savas ile parmaginda oynattigi ulkeye sicak savas acmaz :) ha acarsada azimiza sicarlar :)
Onlar ancak bize karşı video ile yani hayal aleminde savaşabilirler.
Yarım saatte yerle bir olucağımız kesin
Arkamız da bir Azerbaycan var başka kim var?
Rusya bize hayvan gibi silah yardimi yapar. Kuzey korenin ipi salinir kuduz kopek gibi amerikaya saldirir.
video 50 tane savaş filminden alınan sahneler
sen bunu yetkili birileri mi yaptı sanıyorsun
Ananın ami olur ne kadar meraklısıniz savaş çıkmasına tövbe yarabbim ya
Evwt merakliyiz ABD ile savasicaz
Tamam canım şimdi o elindeki telefonu yavaşça yere bırak ve yat uyu
Bir gram korktuysam ilk anam babam ölsün.
Korkmakmi ne alaka?
Türkiye zaten ABD nin avucunun içinde. gerek yok.
eninde sonunda olacak zaten sabredin
Türkiye'ye savaş açmayı göze alamaz
savaşairz ne olcakk ölümüne hemdee :)
ABD kazanır...
Türkiye perte çıkar
Çomar is online
Pişman olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar