Türkiye'de savaş olsa savaşır mısınız? Yoksa kaçar mısınız?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de savaş olsa savaşır mısınız? Yoksa kaçar mısınız?

Şu an zaten savaş hâlindeyiz, 10 milyon mülteci dışarıdan gelen saldırı gibidir. ''Savaşırım'' diyen kaç kişi çıkıp da bunu protesto edebildi? Zaten bu ''asarım, keserim, savaşırım''cıların çoğu AKP'li. Bunlardan bir b. k olmaz.
Bana gelecek olursak, dışarıdan haksız bir saldırı gelmediği sürece kılımı dahi kıpırdatmam.
O kadar haklısın kii
Kanımın son damlasına kadar savaşırım. Bu topraklar kolaylıkla elde edilmedi. Kaçanlar mutlaka olacaktır. Savaştan kaçmak Türk'ün töresine yakışmaz. insanlar kaçarsa ülkemiz işgal edilir. Rus kadının kocasına '' Ukraynalı kadınlara tecavüz ederken prezervatif tak'' dediği gibi aynısını bizim ülkemize gelenlerde yapacak. Vatan bizim Anamızdır, Kızımızdır, Bacımızdır, Karımızdır. El uzatanın elini , göz atanın gözünü. Tarih biz Türkleri korkaklıkla değil cesurlukla not düşmüştür. Devletin başında hangi parti olursa olsun fark etmez. Vatan sevdası particilik ile köreltilemez.
Tebrik ediyorum sizi.
Savaşa hiç bir zaman sıcak bakmadım ama erkeklerin bilinçaltlarında daima bir savaşçı benlik yatar. Hayal ettğimiz bir savaş olmasa da elbette seve seve savaşırım. Ha öyle ha böyle öleceğiz yahu
Kaçmam
Cevap
15Cevap
2 dedesi de Çanakkale de şehit olmuş şehit torunu olarak tabikide kaçmam savaştan ama bu savaş bence dış güçlerin savaşı değilde Suriye gibi İran Irak gibi kendi vatandaşımızin bir burine girdiği bir savaş ise asla savaşmam çeker giderim
Suriye de durum maalesef böyle kendi insanları yeri geliyor kendini öldürüyor devlet başındaki adam da herkesi kullanıyor başka bir devletle çarpışmis olmak en azından mertçe olur yani iç savaştan Allah korusun
Ben hiç bir Türk evladının kaçacağını düşünmüyorum erkek olarak. Belki de fazla pozitif bakıyorumdur ama sanmıyorum.
Ben de sanmıyorum
Savaşçı bir kişiliğim Ayrıca bir çok silahı kullanmayı bilirim ok yay a kadar
Okla yayla pek olmaz ya sen atana kadaronlar seni silahla öldürürler
Benim gibi olan hiç bir Türkçü kaçmayacaktır kaçanı görsem ben infaz ederim
Ok ve yay dâhil anlamında o antik silahlar dahil anlamında tüfek ve tabancayı zaten biliyorum fazlası ile
Ülken için savaşmayacaksan. Namusunuda başkasına emanet olursun. Kısa ve net.
👍
Siyasal islam üzerine kurulan mülteci ülkesi olmasaydı savaşırdım
Ülke ortalaması yaşlı yani kaçan insan sayısı çok olur bireysel silahlanma olursa çıkarım çatıya.
Şu an Araplar tarafından işgal altındayız kim savaşıyor kimse :) kaçarım..
Türkiye'de değilim umrumda bile olmaz
Savaşırım biraz heyecan olur
Kaçır beni yiğidim diyip sana kaçarım
Bunun tam tersi olması gerekmiyor mu ya🤣
iyi misin 😆
Ben de iyiyim 😂
sana da :D
Silahım yok kaçarım o yüzden
Çokta zeki degilsin zeki erkek ismi zaten
Ne alakası var?
No olokosu vor
Yalnız kafan çok iyi, ne içiyorsan bana da versene 😂
Kafam iyi sen daha iyisin hamamotu jzsj
Ok 🤣🤣
Yay awk
Savaşırim 🫶
Kaçarım
Vatan için savaşmayan hemen ölsün
Kaçış
Duruma bagli
İyi bari ekşın olur
Hayır sanirim
Fiili olarak ama... Önceden olsa savasirdim fiili olarak da.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?