Rusya ile Türkiye arasında olası bir savaş olursa ne olur merak ediyorum sebebi suriye politikaları olacaktır. Bu savaşa kim dahil olur veya kim Turkiyeye destek verir kim Rusya'ya destek verir sonuç ne olur?
Cevabın nedir?
- Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılOlası bir savaş durumunda olacakları hayal etmek bile ürkütücü...
Evet, güçlü ve yılların deneyimine sahip bir ülkeyiz. Nitekim devir de değişti... Rusya gibi nükleer bir güce sahip ülke de göz ardı edilemez. Birkaç tane Topol balistik füzesi kritik şehirlerimizde ağır kayıplar verecek düzeyde.
Böylesi bir savaşta Rusya'ya karşı tutumlu davranan Nato ve kirli hesapları olan ABD mutlaka müttefik olarak yer alacaktır.
Kıssadan hisse; kimseden yardım göremezsek tarihimizin en kanlı ve ağır darbesini almamız mümkün.
Şimdi, bu görüşüme milliyetçilik duyguları kabaran ve Osmanlı torunlarıyız diye abuk sabuk konuşacak pek çok üye katılmayacak ve akılları sıra yeneriz, ederiz muhabbeti yapacaktır.
Ama diyorum, devir değişti!65 Yorumla- +1 yıl
en iyi yorum senindir devir teknoloji çağı biz güçlü değiliz skyim osmanlı torunlarını
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- +1 yıl
ben osmanlı torunu deilim TÜRK üm osmanlılar kadar uckuruğuna düşkün toplum yoktur ve tam bir keyif pzvnkleriymiş
- +1 yıl
@canımTürkiyemm Osmanlı Torunuyum diyen kisilere bak ya Arap rum laz bunlar
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk'ün istikbal göklerdedir sözü burada anlam kazanır.
Dünyanın kabul edilen en gelişmiş savunma sistemi S 300 rusya'nın. Abd dahil hiçbir ülke Rusya ile bu konuda boy ölçüşemez. Kaldı ki nükleer güce sahip bir ülkedir. Kara operasyonları geride kaldı.
Rusya sadece havadan bizim işimizi bitirebilir kısacası. Abd ve müteffiklerimiz de sanırım bu savaşın içine girmezler. İşin gerçeği böyle bir savaş olmaz zaten.01 Yorumla- +1 yıl
sana katılıyorm abicim Atatürk zaten haklıda hava konusunda Rusya 1 numara
Nasil Anlatayim Bilmiyorum
Rusya Sadece Füze Atabilir Türkiye'yi Almaya Çok Yüksek Kara Harekati Gerektirir Rusya Kalkişmaz Buna 2. Cisi İse Boğazlar Ve İncirlik Üslerimiz
ABD boğazlarin Rusya'ya Geçmesine İzin Verecek Kadar Salak Değil :D
2 3 Füze Dediniz Buna Pek İhtimal Verilmez Çünkü İncirlik Üssü Olduğu Sürece Rusya Saldiramaz17 Yorumla- +1 yıl
Rusyayı hafife alma müttefikleride güçlü çin-iran
- +1 yıl
ya sen ne güveniyosun İncirlik üssüne İncirlik üssü dediğin nedir Amerika bugün var yarın yok gördük zaten desteğini kesti bize rusya karşısında
- +1 yıl
İncirlik üssü Amerika'ya ait değil NATO özel alani hiçbirşey bilmiyorsun ben sürekli araştirma yapiyorum günümün yarisi internette geçiyor hiroşimaya atilan bombalarin 60 kati güçlükte bombalar var incirlikte ve gerekirse savaş çıkarsa boğazlari Rus'lara teslim edeceklerinimi saniyorsun güldürme beni Rusya eğer savaşçı kazandırsa direkt Avrupa'ya yollari kapaticak akdenizden o yüzden bütün Avrupa Türkiye'yi destekler ama bu hükümet ile savaşa giremeyiz Recep Tayyip Erdoğan hiçbir savaş tecrübesi yok o yüzden savaşa girerlerse hükümetin değişmesi lazim ☺️
- +1 yıl
Natoya kim önderlik ediyor Çinmi :D seni gören derki Nato bir devlet kzım Natoyu kuran Amerika yöneten Amerika :D İncirlik Amerikanın Nato adıyla kullandığı bir hava sahası :)
- +1 yıl
Bak ben babam yüzünden pek çok fuara gittim askeri olarak Rusya'nın tanklari uçaklari 2. dünya savasindan kalma hepsi Sadece Füzelerle Hasar Verir Ve Bak Şöyle Diyeyim Rusyanin İçinde Özgürlüğnü Bekleyen Çeçenlerde Rusya'ya Arkadan Saldirir İran Diyorsun İran 1 Haftada Düşer Nasil Düşer? İran'da 35 Milyon Azeri var onlarda özgürlüğünü bekliyor İran Çok Rahat Düşer Ama Rusya Buraya Girmeye Cesaret Edemez O Zaman Bütün Avrupa'ya Savaş İlan Eder Ve 3. Dünya Savaşi çikar gene sivil halk ölür ve soguk savaş başlar ama bu savaşta yenilen taraf Rusya olur bütün dünyaya savaş ilan edebilecek güçte değiller henüz
+1 yılDünyanın en güçlü nükleer bombası Rusya'nın elinde. ona göre düşünüp karar vermemiz gerekiyor ; 1961 yılında SSCB tarafından 50 gigaton tnt gücünde yapılmış bir bomba ismi ''TSAR' ordu olarak rakibimiz yok fakat artık kara değil hava gücü önemli hava'da 0'ız biz.'
030 Yorumla- +1 yıl
1961 yılından bahsediyorum 2015'tekini düşünmek bile istemezsiniz , zira Rusya öyle güçlü bir silah yaptık ki A. B. D 20 sene sonra ancak bunu yapabilir diye açıklama yapmıştır.
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
hava gücü olarak sıfırız diyorsun
bende gerek donanım gerekse uygulama olarak hava kuvvetlerinde birinci olduğumuzu iddaa ediyorum uçaklara eklediğimiz donanımları kullanılmayan yedekte bekleyen silahları görsen aşık olursun cidden pilot olarakta daha iyisi varsa göster bence - +1 yıl
@exorcistt ben uçaklardan bahsetmiyorum, bahsetsek bile siz rusyanın ve amerikanın hayalet uçaklarından daha iyisini yapabileceğimizi mi sanıyorsunuz? benim bahsettiğim şey yukarıda yazdığım şeydir 50 gigaton tnt gücünde dünyanın en güçlü bombası rusyanın elinde.
- +1 yıl
bombaların zaafiyetlerini ve yetersizliğini 2. Dünya Savaşında gördük sadece nükleer başlıklar taktiksel anlamda bir ülkeyi öne çıkarabildi zira ingiltereye atılan tonlarca bombanın çok işe yaradığını söyleyemeyiz hatta halkı kızdırıp bir kararlılık ve farkındalık oluşturdu ayrıca artık her çeşit hava savunma sistemlerine sahibiz yani füzelere karşı kendimizi savunabiliriz ayrıca yeni bir silahımız olan cirit le zaten karadenizde fiziksel bir üstünlüğe sahibiz ayrıca nükleer füzelerde artık etkili değil çünkü çoğrafya olarak yakınız ve bize atılan bir nükleer başlık bütün komşu ülkeleri savaşa sokar ve herkese zarar verir sen düşün bence yüksek güçlü termo nükleer silahların kullanılabilirliğini
- +1 yıl
@exorcistt bizim füze savunmamız güçlüyse ya da var ise neden ikinci el eskimiş patriotlara muhtaç kaldık?
- +1 yıl
ben aselsanla olan kısmını biliyorum patriot ayağına kime nasıl peşkeş çekildi bilemiyorum ama yüksek irtifa hava savunma sistemlerinde kimseye ihtiyacımız yok su altı füzelere karşı en iyi savunma sistemlerine sahibiz gelmiş geçmiş en iyi tasarıma sahip olan tanka sahibiz ve bu tankı devre dışı bırakabilecek hiçbir tank yok dünyada ama bunlara rağmen dışarıdan bir şey alınıyorsa bu ordunun veya askeri sanayinin zayıflığı değil iktidarın zaafiyetidir bence :)
- +1 yıl
@exorcistt Yanlış anlama ben Türk milliyetçisiyim ama el yumruğu yemiyen kendi yumruğunu balyoz zanneder varya işte o yanılgıyı yaşıyoruz şu an milletçe.. Rusyanın savaş teknolojisi dünyada kimse de yok putin açık açık amerikayı tehdit ediyor ya biz? daha karabağ'ı bile ermenilerden alabilmiş değiliz konuşmak için yüzümüz bile yok aslında. özellikle de ''tank ve helikopter'' konusuna değinmeden edemeyeceğim.. Tamam bizim tanklarda güzel fakat ben sizin rus tanklarını gördüğünüzü sanmıyorum ben rusları küçümserdim hep taaki görene kadar. Helikopterden bahsetmeme bile gerek yok şu an Ankara Kara havacılık ve jandarma kara havacılıkda bulunan en gösterişli ve en büyük helikopter olan bomba ve mühimmat taşıyıcı helikopter Mİ-16 rusya'a ait...
- +1 yıl
Yüksek irtifa uçuşu yapabilen Süper Kobra'lardan elimizde yalnızca 8 adet vardı birini pkklılar düşürdü 7 adet kaldı.
- +1 yıl
birgün sizi KKK a veya HKK a götüreyim mi şu an 1 tane ürettik fakat manevra kabiliyeti daha yüksek olan bir helikopter yok henüz birkaç tane ürettik ve kendinden daha güçlü bir tank yok bizzat içine girdim kontrol ettim ve kullanılırken izledim/içinde oldum eğer seri üretime geçersek rüzgar tersine dönebilir ben Türkçü bir insanım ve eksiklerimiz ve yanlışlarımızın farkındayım ama kesinlikle donanımımız bunlardan biri değil rusyanın bizden üstünlükleri: onların kendi demir kaynakları var bizim yok dışa bağımlıyız onlar kendi işlemci ünitelerini üretiyor biz henüz üretmiyoruz sadece bunlarda gerideyiz bence
- +1 yıl
@exorcistt abicim sen bence akpnin kabarmalarina cok fazla inaniosun ablamizin dedigi gibi hava gücünde abd ve rusya ile yarışmamiz mümkün değil artık cesaretimiz imanimiz bizi kurtarmaz enerjisi olan teknoloji olan kazanır ve cok zayifiz şu an Atatürk döneminden beri kendi silahimizi kendi enerjimizi uretemedik iran bile üretti biz uretemedik
- +1 yıl
ben akp nin söylediği gereksiz şişirmelerden nefret ederim ama bu ürünler yapılırkende denenirkende bizzat izledim aselsan fnss gibi kurumlara defalarca gittim var olan silahlarla bizim ürettiklerimizi defalarca kıyasladık rus amerikan ingiliz... subayları çağrılıp onlarada defalarca denendirildi yapılmış bir şeyin boktan reklamını yapmıyorum burada gördüğüm araştırdığım farkında olduğum bilgileri yazıyorum
- +1 yıl
@exorcistt inşallah dediğin gibidir hepimiz devletimizin Türk milletinin iyiliğini isteriz
- +1 yıl
@exorcistt bizim radara yakalanmayan bir uçağımız dahi yok
- +1 yıl
Peki Türkiye'nin nükleer bombası var mı bunu söylemek mümkün müdür evet vardır diyebilir misin?
- +1 yıl
Siz ikiniz uçak firmasindami çalışıyorsunuz anlamadım :D
- +1 yıl
Ben Askerim Kara Havacılık Pilot Üstğ. İlkay meral..
- +1 yıl
Ciddimisn nasıl asker oldun
- +1 yıl
Bilgili olusundan belli gerçi
- +1 yıl
Kadınlar askeriyede ne görev yapio merak ediyorum
- +1 yıl
Hem masabaşı askeri görevlerimiz var hem de günde 4 ile 6 saat arası zorunlu uçuş yapmak zorundayız, bunun karşılığında para alıyoruz, onun dışında helikopter pilotlarının pilot olmasına karar veren yüzbaşımız da bir bayan. Eğitimci pilotlarımızın yarısı bayan.
- +1 yıl
Ne görev yapıyor diye sorarsan mym' (malzeme yönetim deposu) si var bunun uçuş talimatlarını hazırlayan bilgisayarda yazan bunu kışla komutanına sunan vb. işler bitmiyor
- +1 yıl
Mesela bir bombardıman olacaksa kadın pilot kullanılabilir mi
- +1 yıl
tabi neden olmasın
- +1 yıl
Sen kullanabiliyomsun
- +1 yıl
1/ Uh-1...2/ A-H 1P 3/ A-H W ehliyetlerim var.
- +1 yıl
Asker. Ben bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum :D ama kesin kullaniyosun ehliyet tiplerinden belli valla fena bişey korkmuyosun belliki bu mesleği senmi istedin ailende var mı askeri görev yapan
- +1 yıl
ben istedim
- +1 yıl
Ben liseden sonra böyle bir teşebbüs de bulunabilirmiyim yani askeri okul okuma şansım var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
21Cevap
minicik çeçenler rusları dize getirdiyse Türkiye çok şeyler yapabilir. Amerikan stingerleri var ne füze bırakırlar ne uçak Türkiyeye bunları verirlerse ruslar hiçbirşey yapamaz
https://www.youtube.com/watch?v=cz4itrkufMA00 Yorumla
+1 yılşu an her iki ülkenin ara ordusuda birbiri ile savaşamaz, türk hava kuvvetleri hava akınları düzenler günlük 3 5 rus uçağı düşürürler o kadar olursa azerbaycanla ortak hareket edip ermenistanı geri plana itebilirler..
ama bu beceriksiz azerilere güvenebilirlermi orası meçhul..14 Yorumla- +1 yıl
Abicim sen Rusya'yı Estonya mı sandın günlük 3-5 Rusya uçağı düşürüruz yazmışsın güldüm sana :D s! ker sabaha bırakırlar bizi bizde Rusya nin savaş teknolojisinin 5/1i yok gir araştır Rus envatnerini bu arada ben Azerbaycan daki kardeşlerime ve Askeri gücüne güveniyorum
- +1 yıl
ruslarda teknoloji ne gezer sana bişey söylemem daha çok bilmiş :D
- +1 yıl
Rusya da teknoloji ne ararmı :s neyse iyi günler :)
- +1 yıl
bb...
Türkiye ile Rusya Suriye için savaşmaz. Bu iki ulke arasında sadece Azerbaycan için savas cıkabilir. Rusya ile Türkiye yıllarca savastı. Kaybeden iki taraf oldu. Kazanan ise Avrupa. İki ulke 1920 den bu yana bunun farkına vardı. Savas cıksa nato devreye girer. Girmese bile Rusya nın Turkiye yi alt etmeye yetmez
00 Yorumla
+1 yılRusya ile Türkiye arasında savaş çıkmaz Rusya-İran-Çin bir tarafta ABD-İsrail diğer tarafta burada Türkiye kimin yanında olacak o önemli ya rusya tarafını seçip tüm orta doğuya ve sıcak denizlere tamamen hükmedicez. ya da ABD ile bir olup savaşı kazanıp dünya ülkesi olacaz. bu savaşa ingilte almanya fransa girmez ama her iki sonuçta da üçü kazanır. ama yakındır orta doğuda kan gövdeyi götürmesi
00 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Silahları ile kritik şehirleri vurursa milyonlarca ölümler olur
Osmanlı torunları kazanırız diyenler biraz zeka kullansın Osmanlı zamanın da insan sayısı ile oluyordu şu an silah teknolojisi ile kaç insan olursa olsun yok etmek çok kolay10 Yorumlatek silah kullanmadan bizi yenerler.
zamanında necip cevval ordumuzla nasıl alamadıysak bugünde aynı taktikle bizi gevşetirler:)))
karşıma bir irina bir elena bir anna çıkarsa yumruk bile sıkamam bırak silahı topu tüfeği14 Yorumla- +1 yıl
kadın kullanırlar diyosun D:
- +1 yıl
artık bitti o dönem diyorum ben Osmanlı daki azgın padişahları kandırıyolardıda bu zamanda olmaz öyle şeyler
olmaz amerika müdahele eder şu durumda rusya bunu tek başına yapamaz. olur da amerikayla anlaşıp böyle bir işe kalkışırsa zaten savaşmadan teslim oluruz :D Türkiye
10 YorumlaGündem konusunda 2,9b cevap paylaştı. III ncü dünya savaşı demektir.. Herhalde Müslüman ülkeler tamamen ortadan kaldırılır..
11 Yorumla- +1 yıl
olabilir dede
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtada Suriyeli falan kalmaz hepsi kaçar. rusyada bizim üzerimizde tüm nükleer güç çalışmalarını dener bizde top tüfek gemilerle Karadeniz'i geçmeye calisiriz artik tabi 2 mil gitmeden bozguna ugramazsak
10 YorumlaGündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Türkiye'nin başında bunlar olmaya devam ettiği sürece bu olasılık da oldukça mümkün.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye 'ye kim destek verir zor bir durum bizim açımızdan
00 Yorumla
+1 yılAllah yazdiysa bozsun agzini hayir ac zaten pkk, dan illah dedik insallah bir an önce biter de rahata kavusuruz.
Bir de onu cikartma :(00 YorumlaGündem konusunda 3,2b cevap paylaştı. rusya ve türkiye savaşamaz bu rusyaya büyük zarar verir ve bizede çok daha büyük zarar verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'ye destek az olur bence. Ama her halukarda bizim damarımıza basan yanar :) bunu Kurtuluş Savaşında kanıtlamış olduk onca ülkeye rağmen :)
12 Yorumla- +1 yıl
tebrikler güzel düşüncenden ötürü
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim gerçekler :)
+1 yılİmkansız savaş çıkmasıda:) Çıkarsad Rusya karşıtı olan ABD İsrail ve Avrupa devletleri destek verir...
01 Yorumla- +1 yıl
güldürme beni ya :D Rusyaya istedikleri kadar karşı olsunlar Türke destek verirmi ib. neler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbd Türkiye katar Suudi Arabistan almanya bizimle olur Hizbullah cin vs Rusya yanlısı yani 3. Dünya Savaşı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeçhizat olarak önde olurlar ancak savaş anında temin edilecek üst düzey silahlar ve bordo bereliler ile sırtımız yere gelmez diye düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsunuz bu iş iyi eğitilmiş askerlerle olmuyor ne kadar sağlam askerin olursa olsun artık çağ teknoloji çağidir ve bizde Rusya'nın sahip olduğu silah teknolojisinin 5 te 1i yok
+1 yılTurkiye'ye kimse destek vermez. ABD ile sahte olan bir bağımız var ama bu sahte bağ diğer ülkelerle olan saf bağı kopardı yani Rusya kazanır.
10 Yorumla
+1 yılErkekler rus kızlarına saldırır. :D
228 Yorumla- +1 yıl
benim bildiğim nimete saldırılmaz :D
- +1 yıl
A bak o da var onu yazsam daha anlamlı olurmuş ama savas çıksa diyo :D
- +1 yıl
sizede beğendiğiniz rus erkekleri esir alır sunarız olurmu :D
- +1 yıl
Yok ben türk seviyorum ya ^-^ ama yabancılarda gerçekten iyi şu anlık türk takılıyorum :D
- +1 yıl
iyiymiş :D istediğim zaman yabancı bulurum şmidilik Türk takılıyorum diyosun
- +1 yıl
Aynen öyle :D zeki seni
- +1 yıl
:DD:D:D: derslerim hep 5 tir
- +1 yıl
Uu akıllı bıdık :D
- +1 yıl
bıdık ne la
- +1 yıl
Ahaha vardı ya öyle bir reklam ordan alıntı şeyaptım
- +1 yıl
ah be link atıcaktm sana olmadı kuzenime çok benziyodun onu göstercektim senle aynı resmi çekilmişti
+2 ex olmadığım için atamadım :D - +1 yıl
2XP ol hemen :D
- +1 yıl
hesabım 6 xpydi çok küfür ettim kapandı :D kasmaya çalışıyorm hep soru cevap yapıorm artmıyo ne hikmetse sorularımda baya cevap alıo ama artmıo bitürlü
- +1 yıl
Küfür etme iyi çocuk :D
- +1 yıl
tamam bidaha hiç etmicem :D dersimi aldım
- +1 yıl
Eğer iyi bir çocuk olursanız KS nin derinliklerinde +2XP yi bulabilirsiniz (şirinler :D)
- +1 yıl
ne kadar iyi olmak lazm apla :D
- +1 yıl
Cennettlik olacak kadar :D
- +1 yıl
oooo çok şey istedinn :DD 5 vakit falan zor benim için D:
- +1 yıl
Aha kendimi gördüm sanki :D
- +1 yıl
valla dindarlık zor benim için olamam :D bu aradaçok hızlı cevap veriosunuz bu hızı neye bağlıyosunuz :D
- +1 yıl
Ben herşeyde çok pratiğim ne sandın :D
- +1 yıl
harbimi başka nelerde hızlısınız :D
- +1 yıl
bu arada ilk takip ettiğim kişi oldunuz tebrikler :)
- +1 yıl
Uuu saol :D
- +1 yıl
İyiki hızlısın dedik neyse :)
- +1 yıl
@filofobik ne için :D
+1 yılÜşkedeki komunist&sosyalist&evrimci&ateist kitle rusya da hıyar varmış gibi tuzunu alıp koşar...
02 Yorumla- +1 yıl
Korkma olmaz öyle bişey moruk sende kefen giydinmi akp mitinginde :D
- +1 yıl
Bak brocan; beni menfaati için her kılığa giren solcularla karıştırma olur mu?
Bak dünğn solcu kğrtleri; bugğn emperyalist abd nin askeri oldular kobane de..
+1 yılBence uzun sürmez. Rus kadınları sıcak denizlere inmek istiyor hala... Bir kez daha düşünsün herifleri diyorum
03 Yorumla- +1 yıl
ne alaka kızım :D
- +1 yıl
Türk erkeklerinin kucağına düşerler :)
- +1 yıl
Öyle bir riske girmesinler bir gavur komutanın sözü vardı karılarinizi Türklerden koruyun diye hahahah :D
+1 yılrusya tryi ezer gecer.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu bunu bilmem kızlar gelsin yeter. Savaştan benana kizlar gelsin kizlar oyyş bosldm. s
02 Yorumla- +1 yıl
karaköye git
Cevap sahibi+1 yılBanane karakoyden. Rus kizlari herseydir savaş beni ilgilandirmiyor. savas olsa rusya tarafini tutarim rus kizlari icin ♡ bsaldm gene yavv oyss
Rusya alir rovansa bile kalmaz
21 Yorumla- +1 yıl
tabi alır
türk erkekleri rus kızları yüzünden isyan eder :p
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRusyayı CHP'liler destekler ikisinde sol görüş.
04 Yorumla- +1 yıl
Cahil olmayiniz. Rusya Komünist. CHP komünist mi CHP askerci bir partidir özünde ama şimdi özünden uzak ilerliyor bundan rahatsızim
Cevap sahibi+1 yılKomünist tabi zamanında komünistlere benmi sahip çıktım?
Bırakın bu ayakları CHP hep düşmanımıza sahip çıktı bize değil!- +1 yıl
siz kimsinizki size sahip çıkacak çakma Osmanlı torunlarımısınız yoksa komünistlere sahip çıkılması gerekiyosa çıkılır devlet çıkarları için herşey yapılır önemli olan vatandır bu ülkenin en büyük düşmanıda pkk değil senin gibi cahillerdir
Cevap sahibi+1 yılEvet bizim için önce vatanda CHP için öyle değil
Kıbrıs harakarında Erbakan Ecevit'e destek oldu fakat nedense Bosna ve çeçen konusunda Erbakan'a dirsek yaptılar
Şimdi ise Suriye konusunda dirsek yapıyorlar işte bunlar böyledir * içeriden olunca kapı kilit tutmaz oğul!!!
+1 yıl20 milyon ölü 50 milyon yaralı
10 Yorumla
+1 yılRus kızları savaş esiri bizim olur gerisi şahane
00 Yorumla
+1 yılSimdi cikmaz ama 2023te olabilir
10 YorumlaÇıkmaz bence
00 Yorumla3 dünya savaşı çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiye pert :DD. d
10 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında