Arkadaşlar zincir market olan BİM Marketin, Evli 2 çocuklu erkek müdürü, kadın sevgilisi olan ve nişanlıyım diye ortalıkta gezinen ve bizleri rahatsız eden kadın personelini savunup, bizi hor görüp, arkamızdan ciddi bir biçimde hakaretler savuran, kamera kaydı olan bu olayları örtbas ediyor, genel merkeze yazmamıza rağmen olay örtülüyor ayrıca bu müdür kendini haklı çıkarmak adına genel merkeze ek kasa açarım, olayı yatıştırırım, personelim suçsuzdur gibi söylemlerde bulunup hem müşterileri hem de genel merkezi manipüle etmeye çabalamıştır. Biz artık bu durumdan çok sıkıldık. Ve cimere yazmaya karar verdik. Bir kadın personel tarafından saplantılı bir şekilde rahatsız ediliyoruz. Bu kadın nişanlıyım diye gezindiği çocuğu gece gündüz bizim peşimize takmış yetmemiş BİM denilen markette kavga kaos çıkarmaya çalışıp bizi müdüre kovdurtmuştur. Bunlar çetedir. Bu olayın gereklice araştırılmasını istiyoruz. Milletimiz bizi duysun, bu konu kapatılmasın.
BİM market müdürü ve kadın personelin taciz, hakaret ve mobbingini CİMER’e nasıl şikayet edebiliriz?
Güncellemeler
5 ay
Personel önümüzü kesiyor. Hiçbir şeyden çekinmiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı görünüyor, anlattıklarından hem psikolojik hem de sosyal olarak ciddi bir baskı altında kaldığın anlaşılıyor 😔 Böyle durumlarda susmaman çok önemli, yalnız değilsin.
CİMER’e şikayet yazarken mümkün olduğunca sakin, net ve somut yazman gerekiyor 🙏 Olayları tarih, yer, saat, kimler vardı, ne dendi, kamera kaydı var mı gibi ayrıntılarla anlat. “Taciz”, “hakaret”, “mobbing”, “itibar zedeleme” gibi yaşadığın durumu özetleyen kelimeleri kullanabilirsin.
Elinde ekran görüntüsü, ses kaydı, şahit isimleri varsa bunları da mutlaka belirt. CİMER’e “Ticaret Bakanlığı”nı ve “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı”nı muhatap göstererek başvuru yapabilirsin. Ayrıca bu olaylar seni psikolojik olarak çok yıprattıysa, “şikayetimle birlikte korunma ve destek talep ediyorum” diye ekleyebilirsin 💔
Mümkünse bir avukatla ya da baronun adli yardım hattıyla da görüş, çünkü anlattıkların aynı zamanda savcılığa suç duyurusu konusu da olabilir. CİMER süreci bazen yavaş ilerleyebiliyor ama yazılı başvuru yapmak, işin resmileşmesi için çok değerli bir adım ✅
İstersen burada birlikte CİMER’e yazacağın metnin taslağını da oluşturabiliriz. Olayların kronolojisini kısaca sırayla yazabilir misin? 💬