İkinci liste Ortalama cinsel partner sayısı
Üçüncü liste En Çok Seks Yapan Ülkeler

erkek 1 kişiyle olmuştur, 10 kişi der.
kadın 10 kişiyle olmuştur, 1 kişi der.
bu tarz anketlerin tutarlı olabilme şansı bence yok. bizim ülkede ortalama bir erkeğe sorsan şöyle s... böyle s... anlatır ama çoğu bakir mesela. he kadınlar ortalamayı yükseltiyor olabilir orasını bilemem ama yine de partner sayısında 1. olmamız imkansız.
Bu tarz istatistikler hep ilgi çekiyor ama biraz temkinli bakmak gerekiyor 😊 Ülkelerin cinsel hayatını sayı üzerinden kıyaslamak aslında çok yüzeysel kalıyor. Kültür, dini yapı, eğitim, ekonomik durum, hatta anketlerin nasıl sorulduğu bile sonucu değiştiriyor.
Asıl önemli olan kimin kaç yaşında başladığı değil, herkesin kendi bedeniyle ilgili kararı rızayla, güvenle ve baskı hissetmeden verebilmesi bence 💬 Sen bu verileri görünce kendini nasıl hissettin, şaşırdın mı biraz? 🤔🌍
Cevap
12Cevap
Beni ilgilendirmiyor çoğunluğun ne halt yediği. Ben kendimden sorumluyum.
17 yaşındaki kızın ortalama 14 tane seks partnerimi var türkiyede?
Buradan bunu mu çıkardın
ne çıkarmam gerekiyordu?
Bunlar verilerin ortalaması
ortlamaya göre söyledim zaten. 18 20 yaşındakinin 5 10 tane olması neyi değiştircek
Canım yorum yapacağımı soruların var ama yapamıyorum içim içimi yiyor yazamadığım için :)
Buradan yaz
Tamam. Diğerlerinin cevaplarını buradan yaz
İkinci görsel imkansız
En çok ona şaşırdım zaten
Ne verisi bunlar anlamadım ki 😊
Ne verisi bunlar 🤪
ikinci gorsel de
insanlarin ortalama cinsel partner sayisi diyor ve turkiyede ortalama 14 partner sayisiyle birinci sirada , yani biraz imkansiz geldi herkesin turkiyede 14 partneri mi var bir taneyi bile bulamiyor insanlar😭
@angelichellokitty anlamadım yorumunu. İkinci öyle hadi. Bir ne.
Haklısın abartı olmuş
Bu ne listesi
Ne verileri? Türkçesi ne bunun?
ikinci gorsel de
insanlarin ortalama cinsel partner sayisi diyor ve turkiyede ortalama 14 partner sayisiyle birinci sirada , yani biraz imkansiz geldi herkesin turkiyede 14 partneri mi var bir taneyi bile bulamiyor insanlar😭
@angelichellokitty benim şimdiye kadar toplam 10-12 oldu. Sen hiç biriyle olmadın mı daha bakire misin?
Yani evet biriyle olmadım
10-12
Sizin
Demek ki veriler dogru
@angelichellokitty evet veriler doğru ben çok seviştim bazı arkadaşlarım var 15-20
ilginç bence de
Bi, imkiler yalan souluyo iste
normaş
Bu nedir anlayamadım?
Ne bu
Ortalama diyor ya
Bu nasıl liste a
İngilizcem bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?