Araştırma balık etli kadınlarla evli erkeklerin daha mutlu olduğunu söylüyor. Ben zaten her zaman balık etli kadından yanayım. Siz ne düşünüyorsunuz? Kızlar diyeti unutun evde kalırsınız 😀😀
Mutlu olmak için kiloya deyil iki kafanın anlaşmasına ihtiyaç var. Şayet ben düşük kilolu beyelern ve hanımların mutlu evliliğini gördüm. Genelleme yapamayız bence
balık etli "kadınımsı" kadınımsı olan her şey doğal erkeğe güzel gelir. zayıf-kaslı kadınları çekici bulmak "zihinsel" yaklaşımdır. insanın doğal tarafıyla ilgili değildir. insan zihni her konuda olduğu gibi bu konuda da sınırsızdır. yani tercih/seçim olarak düşünülür işin doğal tarafında kadınsı olmak , yumuşak hatlardır. (bu değişmez)
balıketli kadınlar daha neşeli eğlenceli özgüvenli oluyor ince kadınlar daha sinirli asabi gibi... ben de katılıyorum zaten balık etli kadın severim yukarıdaki yorumumu çok kez deneyimledim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fit görünmekten yanayım ben her zaman, fotoğraftaki kadın balıketli değil bildiğin kilolu hoş görünmüyor sumo güreşçisi gibi😂😂 Kadını kadın yapan ince beldir ya ama kalça falan önemli elbette. Kum saati formu güzel
1
46 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Diyelim ki adam 95 kilo onun yanına 55 kilo hatun gitmez ama tabi o da istisna 😂 gönül ferman dinlemez gerçi
Kum saati tabi ki çok daha çekici ama balık etliden kasıt 160 boyda bir kadın mesela 55-60 kilo ve sıkı olursa bir de kalça ve memeleri biraz büyük ince belli ise ideali. Sibel Can gençliği yani
Daha zevkli olabilirdin bizımla değılsın 😂😂 yaşla ilgili olmadığını sen de biliyorsun. Şeklen güzel olmadığı apaçık ortada bir şeyi sırf haklı çıkmak için savunuyorsun 😂
İyi de bu göğüs değil ki yağ o. Bu kadar kilo basen bacak başka kadında olsa dolar taşar o göğüs. Anlatamıyorum ben şu an 😂 ayrıca bikini dediğin göğüsleri sıkar. Olmayan göğsü bile var gösterir zaten
Bilmiyorum Sibel Can'ın memelerine hiç dokunmadım yağ mı gerçek mi bişey diyemem. Bikini tabi ki sıkınca olmayan memeyi var eder ama dediğim gibi kendisi dansözdü ve Türkiye'de özellikle o yıllarda balık etli dansözler popülerdi
Balık etli deyince zaten hafifçe yağlı olabilir. Yağsız balık güzel olmaz oradan zaten balık etli deniyor ama sıkı olmak ayrı. Yağ bılkım bılkım sallanmayacak
Herneyse detaylar önemsiz. Demek istediğim şuydu görseldeki kadın balıketli değil. Büyük beden, bildiğin iri yarı bir kadın. dediğim gibi sumo güreşçisiyle mutlu olacaksa kişi buyursun iyi rauntlar 😂
https://images.app.goo.gl/AnphJzjjfRX8ypPj9 neyse konu sibel candı 😂 bak mesela şu attığım fotoğraftaki kadın gayet balık etli oldukça kilolu ama o kadar kiloya nerdeyse sıfır göğse sahip bir kadın. Kendisi sibel can tanıştırayım 😂 ülkenin en çirkin göğsüne sahip kadınını savunma diye söylüyorum
Tekrar yineliyorum , göğsün büyüklüğü küçüklüğü değil şekil yapısı önemli. Dilan çiçek deniz mesela sibel candan kat kat zayıf ama kat kat güzel bir göğüs yapısına sahip. Senin fikrin saygı duyuyorum ama ben haklıyım
Ya ne operasyonu iyi misin sen Gülben Ergen üst beden göğüs hatları geniş bir kadın off tartışmak istemiyorum gerçekten. Saçmalıyorsunuz takipten de çıkın lütfen beni
Neeeee Gülben'in beli daha ince olduğu için öyle görünüyor ypksa ondaki meme de normal çok değil boyuna göre beli ince yağ yok yağ o yüzden öyle görünüyor
Sibel Can için yaşlanınca sarkıyor meme mi kalıyor napsın kadın dediğiniz için Gülben Ergen'i örnek gösterdim. Aynı yaştalar bak bakalım görsellerden üst beden yapılarına ikisinin
Şöyle bir durum var balıketlilerin daha mutlu oluşunun nedeni kasmadan hayat yaşaması aman şunu yemiyim kilo alirim aman bu uzerime olmaz demiyo fesatlik yok bi kere hayati oldugu gibi yaşıyo