Arkadaşlar kendime ek gıda sayfası açtım kızıma yaptıklarımı paylaşıyorum ama hesap dışardan bakıldığı zaman sizce nasıl duruyor? İlgi uyandırıyor mu? Veya ne gibi farklılık yapabilirim. Çok mu karışık veya aynı fotoğrafmış gibi mi açılar farklı farklı olması daha mı iyi? Veya ortaya gıdalarla ilgili bir şeyler mi yazim yazı post yemek post yanı ortada yazı post mesela atıyırum şu yemekte şöyle şöyle vitaminler var bu böyle gibi yanlarda da yemek postu gibi bilemedim sizce masıl duruyor ne gibi değişiklik yapabilirim.
ilgisi olanlar için.
Böyle bir hesap görseniz ne düşünürsünüz ilgi uyandırıyor mu?
😄😄😄 evet bende öyle düşünmeye başladım herkes aynısını söyleyince aslında fotoğraflar tek başlarına güzel duruyor ama bütün bakınca çpk karışık aynı duruyor🤦🏻♀️ nasıl yapacağımı bilmiyorum devam etmekte istiyorum bunun sayesinde daha farklı şeylerde denemiş oluyorum bazen çok yorgun oluyorum en kolayından bugünlük tarhana yapıp yedirim diyorum sonra ama ig yede koyarım daha farklı güzel bir şey yap diyorum kendimce
Bazen instagram keşfetinde denk geliyorum bujiteri hesaplarının çekim videolarına. Bir tanesini çok beğenmiştim. İnternetten pembe gökyüzü açıyordu. Altina ayna koyuyordu aynanın üstüne takıyı ve sonra da bilgisayar ekranını indiriyprdu ve çok güzel çekim oluyordu. Oyle şeyler deneyebilirsin. Ya da direkt bir bijuteri instagram hesabına gir orada resimlere bakarak aşağı yukarı nasıl çektikleri anlaşılıyor. Öneri olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet güzel bir hesap düzenli görselleri ile göze hitap ediyor
Teşekkür ederim🥰 ama herkes çok karışık falan duruyor dedi bende iyice takmaya başladım banada öyle gelmeye başladı
😮Ben bu hesabı görmüştüm
Şu pankeki hatta xkskxjd ama bence farklı yerlerde pozlar olsa daha hoş olur
😄😄😄 evet bende öyle düşünmeye başladım herkes aynısını söyleyince aslında fotoğraflar tek başlarına güzel duruyor ama bütün bakınca çpk karışık aynı duruyor🤦🏻♀️ nasıl yapacağımı bilmiyorum devam etmekte istiyorum bunun sayesinde daha farklı şeylerde denemiş oluyorum bazen çok yorgun oluyorum en kolayından bugünlük tarhana yapıp yedirim diyorum sonra ama ig yede koyarım daha farklı güzel bir şey yap diyorum kendimce
Bazen instagram keşfetinde denk geliyorum bujiteri hesaplarının çekim videolarına. Bir tanesini çok beğenmiştim. İnternetten pembe gökyüzü açıyordu. Altina ayna koyuyordu aynanın üstüne takıyı ve sonra da bilgisayar ekranını indiriyprdu ve çok güzel çekim oluyordu. Oyle şeyler deneyebilirsin. Ya da direkt bir bijuteri instagram hesabına gir orada resimlere bakarak aşağı yukarı nasıl çektikleri anlaşılıyor. Öneri olsun
Zararlı olmadığı müddetçe iyidir hoştir
ilgisi olan için faydalıdır sanırım
Goremedigim için bir şey diyemedim
Aynı fotoğraftan bin tane çekmeye gerek yok