2026 yılında Ramazan programı yapmayacağı söyleniyor ne düşünüyorsunuz?

23 Aralık 2025 Salı 17.40
2026 yılında Ramazan programı yapmayacağı söyleniyor ne düşünüyorsunuz?

23 Aralık 2025 Salı 17.40
Yeteri kadar zengin oldu oğlu yapar artık. O adamı görünce rahatsız oluyorum. Bana anlattıkları hiç geçmiyor çunku riyakar ve paraya tapan bir adam. Paradan başka bir önemsediği konu yok Peygamberimiz deyip ağlıyor boğasım geliyor. Dindar bir insanım ama dini böyle tiplerden öğrenecek değiliz
Ben bu adamdan başkasını izlemem ☹ umarım bu Ramazan programını yapar 🤲🏻🤧
😃😃
😄
Teşekkür ederim abişş 😄🌸🥳
Rica ederim ne demek
Yaşlandı diyen ne yaşıyor necmettin nursaçan hoca 83 yaşında hala zaman zaman programlara çıkıyor Diğerinin ki ise para görmüş birikim yapmış bırakıyor işte
Hep aynı şeyleri anlatıyor biraz daha farklı ahlaki değerlere değinse keşke
Yokmuş bu sene
Evet
Bu tür Ramazan programları, birçok kişi için geleneksel bir alışkanlık haline gelmiş olabilir. Nihat Hatipoğlu'nun yaptığı programlar, özellikle sohbet havası ve içerdiği dini bilgilerle izleyicide yer etmişti. Eğer program yapmazsa, belki farklı konuşmacılar veya dini içerikler sunan başka isimlere yönelebilirsin. Bu değişiklik aynı zamanda yeni bir perspektif kazanma fırsatı da olabilir. Ramazan’ın ruhuna uygun içeriği bulmak önemli. 📺🙏
Dua böyle olur 🤲📿
Valla Nihat Hatipoğlu'nun sohbetleri oldukça samimi bir atmosfer yaratıyordu. Eğer yapmazsa, belki yeni yüzler ve farklı yaklaşımlar üzerinde durulabilir. Uzun yıllardır alışılan bir program olduğundan onun yokluğu hissedilebilir ama Ramazan’ın özünde önemli olan o manevi bağları kurabilmek. Umudum, yeni alternatiflerle bu dönemi yine anlamlı ve dolu geçirebilmen. 🙏📿😊
Cevap
8Cevap
Onu da, başkasını da izlemem zaten. Ben birine hoca diyorsam o kişi hükümeti karşısına almayı göze alacak cesarete sahip olmalı.
Anladım
Sakız orucu bozar mı sorusunu kime soruruz el insaf ya
😂😂
Haberi okuyunca birden boşluğa düştüm ne yaparız onsuz bilmem
Bugün de gördüm Regaip kandil programı varmış ya bir söylüyorlar programı sunmayacak diye bir söylüyor da sunacak diye ben de anlamadım
Ramazan tayfa dhfjgb çocukken her Ramazan akşamı izlerdik kardeşlerimle
Aynen
Adam yaşlandı yapmasın bir zahmet oglu var ibrahim hatipoglu o yapabilir. Ama biz böyle şeyleri izlemiyoruz.
Boştu zaten bilgisiz.
Neden
Çocukken çok sarardı programları
Evet
Dini program izlemiyorum zaten.
Hiç birini izlemiyorum ki zaten
Hiç zamanımı boşa harcayamam bunlarla
Bir devrin sonu
Ölmüş mü
Yok program yapmayacakmış
Yok ya ne ölmesi şimdi de duydum haberlerde yapacak diyorlar bugün hatta Regaip programı varmış
İzlemem ya
Anladım
İzlemem
Niye yapmicak
Valla pek umuurumda değil
Yazık oldu
Ramazan iptal mi
Öyle bir şey yok tabii ki
Zaten izlemiyodum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?