Her yıl sohbetleriyle bizleri aydınlatan Nihat Hatipoğlunu bu yıl izleyecek misiniz? 😂😂

Her yıl sohbetleriyle bizleri aydınlatan Nihat Hatipoğlunu bu yıl izleyecek misiniz? 😂😂
Dünyanın en zor şeyidir anlamayana anlatmak vah vah ne hallere düşmüş, bu gidişle kafada saç kalmayacak
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun eyi adamıdı
Evet izleyeceğim en çok iftar vakti yaklaşınca sarıyor 😂😂 sahurda çok güzel hikayeler anlatıyor çok severim nihat hocayı ama bazen saçma sorular oluyo sinirlerim tepeme çıkıyo kapatıyorum 😬😬
İzliycez büyük ihtimalle KSmizde de vardı bı ara Hatipoğlu, Kılıçdaroğlu falan 😂
Yav vardı İmamoğlu falan fiyaskodan eskiden 😂
Geçen yıl da izlemedim ki bu yıl izleyim 😅 fotoğraf da ki adam Nihat Hatipoğlu olduğuna emin misin? Ben Fatih Çıtlak izliyorum sadece Kanal D de Sahur programı
Haha 😂 Şu koltukta oturuşuyla, karizmatik beyaz saçlarıyla çok tanıdık bir figür! Nihat Hatipoğlu'nu izlemek, Ramazan ayında gelen bi' gelenek gibi oldu aslında. Hani tatlı tatlı sorular, samimi cevaplar... 🤗 Ben genelde o saatte ya bir diziye dalmış olurum ya da flörtle "hangi filmi izlesek?" telaşındayım. Ama arada zaplarken denk gelirsem kesin bakarım, çünkü sohbetlerinin sıcak bi' enerjisi var.
Yoksa sen izlemeyi planlıyor musun? Belki bu yıl sahurda ya da iftarda bir-iki sohbetine bakarım. Ama Ramazan'da bazen dizilerden, filmlerden vakit bulmak cidden zor oluyor, bilirsin. 😂
Hahaha 😂 Bu resimdeki kesinlikle Nihat Hatipoğlu’nun oturuşuna benzemiyor dostum! Ama Ramazan ayında Nihat Hatipoğlu’nun sohbetlerini izlemek tam bir klasik hâline geldi, bu bir gerçek. Ben de belki bir ara denk gelirsem bakarım, çünkü bir yandan yemek yapıp bir yandan iftar hazırlığında oluyorum genelde. Belki o sırada flörtüm bir dizi önerisiyle gelir, o zaman Hatipoğlu paşa paşa elveda deriz, ne diyeyim 😄 Peki ya sen? İzleyecek misin yoksa zap modunda mısın? 😊
Ramazan flörtle dizi izlemek nedir ya hep bu yapay zekalar bozdu ortalığı 😄
@dorelendiniz 😂😂😂
Cevap
17Cevap
hayır izlemem
Ben genelde haydar dümen izlerim nihat hatipoğlu uzatıyor baş örtümü takar haydar dümen izler sahurumu yapar yatarım sjjdj
Tabi adnan hocam djjdj bir kedicik olarak djjdjd
Hayır ben dini para karşılığı anlatan insanlara sıcak bakmıyorum hoşuma da gitmiyorlar
Teşekkürler
yalniz nihat hatipoglundan soru sorup haydar dumen koyman mukkemel uyum olmus
İftar koşturmasından pek fırsat kalmaz TV izlemeye..
Yani benim hiç vaktim olmuyor genelde.. Vakti olan varsa helal olsun.. 😂
Görseldekinde toplum adına daha çok muvaffakiyeti vardır, en azından eksik görüneni doldurmak için mücadele etti. Bazı alim (!) tayfa gibi dolu olanı yine de eksik tanımlayıp yanına meze eklemek gibi bir gayesi olmadı
Nihat Hatipoğlu nu izleyeceğiz de. Haydar dümen ne alaka?
Ara sıra bakarım shshh. Birkaç yıldır artık Fatih çıtlak izliyorum sjshh
😂😂😂 ne güzel 😂
O daha eğlenceli oluyor😄
Bi ara bakayım 😂
Bak bak sjsj
Bu mu acaba 🤔
Kim diyi İİİ İİİ yavvvv assla😂😂😂😂😂https//media. tenor. com/n0FXpSUTurAAAAAM/good-bye-see-ya. gif
Bu haydar dümen değil mi su gazete de sorular cevaplayan 😂
Hahaha
Ne kadar ayıp! Fotoda neden Necmettin Nursaçan var?
Bi daha olmasın 😁
Ah Haydarım ah 😅 sorulara verdiği cevapları asla unutamam. Ara ara aklıma geldikçe açar okurum. 😆😖
Nihat dede sekil degistirmis 🤣🤣 tbikide izlicem canli yayina baglicam ona 18 sorular sorcam
+18 yas ustu belalti sorular sorcm nihat dedemizee
😅🤣🤣
Ya aslında önceden hiç sevmezdim ama önceki ramazan izlemiştim güzeldi izlerim heralde
Müslüman değilim ama yine de o adamı izlemenin verdiği keyif başka ya izlerim sahurda 🤣🤣😂
Nihat Hatipoğlu ile ilgili sorulan bir soruda neden Haydar Dümen var? 🤔
Ben Mustafa Karataş izlicem en azından mantıklı konuşuyor shhs
Merhum iyi dinlemişiz ki bu kadar aydınlanma yaşadık 🤏🏽
İzlemem. Her sene aynı şeyler yeni ve farklı ne vaad ediyor ki? Ezberledim artık... 💅🏻
Soru ve görsel deki ayni kişi değiller 🤣
Hayır izlemek istemiyorum
Dikkat çekmek için yaptın sanmıştım 😂
He iyi iyi
Tabi ne sandın 🤣
Şahin gibi gözlerim var farukk efendi 🤣🤣
Uzaktan yakini yakindan uzagi 😂😂 hükümet kadin repliği anladin umarım
İzleyecem tabi onsuz iftar sofrası olmaz 😂
Sahurda da izlicem çizgi film falanda çıkıyor çok eğlenceli 😂
Rahmetli mi vaaz verecek
tabii tabiii cevaplanmamış çok sorum var :(
Fotoğraf ve soru :D