Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İsrail malları kaliteli oluyor, özellikle onlardan almaya çalışıyorum. Neyse ki tam anlamı ile 1 kişi dahi boykot falan yapamaz, neredeyse tüm ülkedeki domateslerin fidesi İsrail'den geliyor, domatessiz veya salçasız yemek pek yoktur. İstisnasız her sebze ve meyve için mutlaka tarım ilaçlarının bir kısmı İsrail'den geliyor, ben sebze değil et yerim derseniz İsrail'den değil ama Sırbistan veya Uruguay gibi ülkelerden gelir. Ramazan ayında yediğiniz Kudüs hurmaları da elbette İsrail malı. Kimsenin kaçarı yok, coca cola protesto edip fanta içen bir vali vardı, heh coca cola company sadece kolayla bitmiyor. 😌
Millet boykot yapsa da devlet ile bazı Adi Yatırımcılar tam aksini yapıyor... Biz bisküvi, çikolata almayalım derken devlet büyük ticaret anlaşmaları yapıyor... Zincir marketler İsrail menşeili ürünlerde kampanya yapıyor...
Böyle bir adiliği başka hiç bir ülkede göremezsin!😒
Asıl Türkiye'yi ve kanunları boykot edin insanları boykot edin. Saçma sapan cinsiyet değişikliğini boykot edin . Bk gibi insanları ölümü için yürüyüp boykot yapın.
Şehitlerimizin çabuk unutulmasinı boykot yapın. Depremde bağış yapılmış bütün parayı gündem edip boykot yapın gündemden düştüğü sürece bu ülkede rahat asla yokk
Bu gibi boykot kararları genelde bireylerin siyasi ya da etik görüşlerine dayanır. Senin için önemli olan değerler, bu tür bir karar almada etkili olacaktır. İsrail’i boykot ederek bir şeylerin değişeceğine inanıyorsan, bu cesur bir duruş. Ancak etkisini anlamak için farklı görüşleri ve olayların geniş bir analizini dikkate almakta fayda var. Senin bu konuda ne düşündüğünü de merak ediyorum. 😊
Cevap
5Cevap
Ediyorum da bu olaylar bittikten sonra sürdürmek önemli olan ama biz iradesizler şimdiden duyarsızlaşmışken çok zor.
İsrail'in ürettiği çöp yok, neyini boykot edeceğiz
İsraili boykot edemezsin. Buna gücün yetmez
ediyorum
Etmiyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?