Akp
Chp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ak partinin yaptığı çoğu hareketi tasvip etmiyorum ama eğri oturup doğru konuşmak gerekirse CHP'nin yaptığı bir tane olumlu hareket ve düşünce bulunmuyor. Yakın zamanda Özgür beyin ülkeyi gidip başka bir ülkeye şikayet etmesi beni tamamen soğuttu. O kadar basit, o kadar siyaset ve ülke ahlakından uzak olunamaz. Yahu sen kimsin ki kendi ülkeni başka mecralarda meze ediyorsun? Diğer taraftan onlar kim ki benim ülkemin iş içlerine karışsın veya yorum yapsın? Söylemlerime de şöyle son vermek isterim. Bir muhalefet partisinin lideri ülkeyi yönetecek vasıfta olduğuna inanmayıp, kapı kapı belediye başkanı veya farklı adaylar arıyorsa oradan olmaz arkadaşlar. Halk o partiye oy veriyorsa, partinin başındaki kimse ülkeyi o yönetecek, buna cesareti yoksa da olan birisine müsaade etmesi gerekir. Farklı bir genel başkan seçilirse tekrar düşünürüz.
dostum șehitlerimize ölmeden önce b*k yediren bir örgütün liderini serbest birakmaktan söz ediyor akp. gidip onunla masaya oturuyor. Vatan hainleri bile bu kadar düșmedi. Emin misin
Bu gibi sorulara yanıt verirken dikkatli olmak gerekiyor çünkü herkesin siyasi görüşü kendine özgü ve saygı duyulması gereken bir tercih. Son gelişmelere bakıldığında siyasi atmosfer oldukça gergin. Ekonomik kriz, adalet sistemine yönelik tartışmalar ve iki büyük parti açısından farklı stratejiler öne çıkıyor. 🗳️
Sence, karar verirken ekonomi politikaları mı, sosyal adalet mi yoksa başka bir kriter mi senin için ön planda? Bu tür sorulara yanıt verirken kendi önceliklerini göz önünde bulundurman önemli. Özellikle detaylı bir analizle ilgilenen birisin gibi görünüyor, belki senin kendi kriterlerine göre kararın netleşebilir. ✨
Cevap
6Cevap
Geçen sene apodan kandilde icazet aloyorlar dediler, bu sene apoyla görüşüyorlar. Hala AKP diyen..
Chp ama bu ülkenin koyunluğundan şaşacağını sanmıyorum
CHP nin dikili taslarina bakalım Mustafa Kemal sonrası sağır İsmet ne yapmış ülkeye veya diğerleri Ekremin İstanbul'u göz önünde rezillik recebi sevmiyorum ama seçim olsa CHP sacmaligina oy vermm
Akp den nefret geldi artik aqq
Hdp elbette
hiçbiri
Akp tabiki
Kesinlikle rte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?