Siyasetten çok anlamam fazla biglimde yok hiç ilgilenmiyorum ülke gündemiyle falan cahil gibi görüneceği mi ama aklımda birkaç soru var yanıtlarsaniz sevinirim
1-Chp ve PKK arasında bı ilişki var mı CHP için terörist diyorlar bu konu hakkında biri beni aydinlatabilirmi
2-Chpnin din düşmanı olduğunu dinimizi yasayamayacagimizi söylüyor bazıları bu ne kadar doğru
3-Selahattin demirtasi serbest bırakacağız demiş gibi birşeyler duydum Kemal Kılıçdaroğlu bu doğrumu doğruysa biraz daha kapsamlı anlatabilir misiniz
4- yok kilicdar müslüman değil yok seccadeye ayakkabıyla basıyor falan diyorlar ama sanki Erdoğan cokmu müslüman orada burada İslam kasıyor ama onunda yaptığı bı ton şey var kimse bunları görmüyor kilicdar bir şey yapınca olay oluyor Erdoğan cokmu dikkat ediyor sanki?
Bide biraz daha sizin aklınıza gelen şeyler varsa yazıp aydınlatabilir siniz. Ben çok bilmiyorum. İyi yönlerini varsa kötü yönlerini vs. Cevap verirseniz çok mutlu olurum cahil gibi hissediyorum ortamlarda savunacak birşeyin de olmuyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer