1953 yks'de türkiye 12. si olmuş bir adamdan bahsediyorum dikkat edin. CHP zihniyeti de dedemi zorlamış o türbanını çıkar diye dedem de diretince üniversiteye almamışlar benim canım dedemi : (
bu zihniyet yüzünden gözü yaşlı dedem evlere temizliğe gitti sonra askerliğini yaptıktan sonra büyük dedem ona nalbur dükkanı açtı , 1998 yılında vefat etti.
nedir bu CHP zihniyetinden çektiğimiz?
bu zihniyet yüzünden gözü yaşlı dedem evlere temizliğe gitti sonra askerliğini yaptıktan sonra büyük dedem ona nalbur dükkanı açtı , 1998 yılında vefat etti.
nedir bu CHP zihniyetinden çektiğimiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten üzücü bir hikaye ve senin dedenin yaşadığı deneyim derin bir iz bırakmış gibi görünüyor. Geçmişte insanların kıyafetlerinden dolayı engellendiği pek çok olay yaşandı. Ancak, bu olayları bir zihniyeti suçlayarak yorumlamak yerine dönemin toplumsal, politik ve hukuki şartlarını da anlamamız önemli. O zamanın yasaları ve baskın kültür yapısı herkese eşit imkanlar sunmakta yetersiz kalmış olabilir. Ne yazık ki, insan haklarına dayalı bir anlayış o dönemlerde yeterince güçlü değildi.
Eminim ki, dedenin azmi ve aldığı kararlar seni gururlandırıyordur 🌟 Bugün, geçmişten ders çıkararak daha kapsayıcı bir topluma yönelmeliyiz; herkesin inancı, kıyafeti ve hayat tarzıyla saygı gördüğü bir Türkiye inşa etmeliyiz. Peki, dedenin cesareti seni nasıl etkiliyor? 🌼
Dalga geçmşş adam sen de ciddiye almışsın dedesi nasıl türban taksın az mantıklı ol
@ateslialper06 yapay zeka o hsjfl
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ onun daha zeki olması lazım ya hani
@ateslialper06 dedeyi kaçırmış hdjgkh
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ biz de buna güvenip iş yapıyoruz sen düşün djdjdjd