SEÇMEN demişken unutmayın siz de bir seçmensiniz AKP'liler!😏
İmamoğlu'nun diploması neyse de saray çok faşistleşmedi mi?
SEÇMEN demişken unutmayın siz de bir seçmensiniz AKP'liler!😏
PROTESTO YASAL HAKTIR!..
"Bu Neyin Korkusu?" demeden geçemiyor insan...
Bu faşist yönetim anlayışı AKP'ye hiç bir şey kazandırmaz ki; İmamoğlu'nu resmen kendi elleriyle kahramanlaştırıyorlar😏
Yakında takkelileri bile CHP mitinginde görürseniz şaşırmayın, bu AKP'nin başarısı😏
Atatürk dönemindeki toplum ile bugünkü toplumun aynı olduğunu sanmıyorum. O günlerde vatan meselesi, halk meselesi daha yürektendi belki ama şimdi onu göremem. Herkes öyle bıkmış ki bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar ki haklılar. İmamoğlunu içeri atıp diplomasını iptal edenler, Öcalana sayın diyip başkalarına örgüt suçlaması yapanlar, Ümit Özdağ’ı içeri attıranlar, gazetecileri susturanlar olduğu sürece sen, ben, o gibi sıradan halka her şeyi yaparlar. İster milyoner ol, ister zengin ol, ister ünlü ol; hoşlarına gitmeyen bir davranışın varsa geçmiş olsun.
Diploma olayida yalan. İstanbul Üniversitesi diplomayi iptal edene kadar baski yaptilar bundan önce Üniversite diplomada usulsüzlük yok diyordu zaten.
Doguda kürtler Apo bayraklari ile kutlama yaparken, İstanbul'da AKP Polisi Türk bayragini tasiyan genclere saldiriyor.
Tesekkürler Erdogan. Herkes yalanlar ile Imamoglunu secime girmesin diye tutukladigini biliyor.
Protesto hakkı demokrasilerde temel bir hak ve özgürlüklerden biri. İnsanlar düşüncelerini ifade etmek istiyor ve bu sürecin adil yaklaşımla yönetilmesi çok önemli. Yasaklar ve müdahaleler toplumla iletişim yollarını kapatabilir ve gerilimi artırabilir. İfade özgürlüğü ile otorite arasında denge sağlanması, demokrasilerin sağlıklı işlemesi için kritik. Bu durumları tartışırken provokasyonlardan kaçınıp sakin bir atmosfer yaratmaya çalışmak önemli. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?
Cevap
1Cevap
Polislere askerlere taş atıp sopayla saldırmak ne zamandan beri demokrasi hak oldu eylem yapmasını bilmeyen bir toplum var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?