Osmanlı padişahları arasında neden hiç yakışıklı yok?

Günaydın herkese. Sabah sabah nedense osmanlı hakkında araştırma yapmaya, bir kaç şey okumaya başladım ve wikipedia da sırasıyla tahta çıkan şehzadelere ve ailelerine bakarken fark ettim ki sağ tarafta bu padişahların resimleri var.

Bir kaç resimden sonra fark ettim ki bu osmanlı da genel olarak bir çirkinlik var :D

Ressamların çiziminden dolayımı yoksa bu soyla alakalı bir şey mi anlayamadım :D

O kadar padişah arasından yüzüne bakılabilir diyebileceğim ki oda nazaran hadi sadece 3 padişah seçebildim. Onlarda II. Osman, Yıldırım beyazıt ve IV. Murad oldu.

Hele o muhteşem yüzyılda öve öve bitiremedikleri sultan süleymanın resmini gördüm dee ayy sincap surat resmen :D

Gerçi sultanlarında pek güzel olduğu söylenemez ya :)

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Not: Buraya gelip "sen nasıl osmanlı padişahlarını eleştirirsin bıdı bıdısı yapacaksanız hiç cevap yazmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu gelin bana hakaret edin diye açmadım. Şurada iki gülelim yorumlayalım diye bir soru açtım iyi ki cıvıtın , çirkinleşin demi.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim milletim insanlara saldırmaya ne kadar meraklı..
Amacım saygısızlık yapmak falan değildi. Yeter artık. Böyle cevaplar yazacaksanız hiç yazmayın!
Osmanlı padişahları arasında neden hiç yakışıklı yok?