Türkiye'de yaşamıyorum ama bundan bir sonraki nesil azınlık durumunda kalacak.
1 ay
Türkiye'de yaşamıyorum ama bundan bir sonraki nesil azınlık durumunda kalacak.
Cevap
1Cevap
Tepki mi?
Adam parti devleti kurmuş ve insanlar artık sinmiş ve bıkmış.
Bu insanlar bir de sokağa çıkıp bağıracak...
Haaa İmamoğlu'nun tutuklanması sonrası yapılan gösteriler hükümeti yusuflattı ama CHP devamını getiremedi. Kitle hareketi halk hareketine dönmedi, çünkü CHP'li jakobenlerin halktan kopukluğu var.
Bu CHP halkla temas edemez.
Helal olsun. Gerçekleri gören varmış. Ben herkes uykuda zannediyordum
Şu anda bu ülke kış uykusunda. Kış uykusunda olmasının da gerekçeleri var. Geçim derdinde ve kolay tutuklamalar nedeniyle kimse ailesini aç bırakmak istemiyor.
AKP'nin hafif bir sallantısında Erdoğan başta olmak üzere ekibinin tamamı ya ülke dışına kaçacak ya da yargılanıp cezaevine atılacak.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür olaylar gerçekten düşündürücü. İsviçre'nin Afgan sığınmacıları Türkiye'ye gönderme kararı, uluslararası ilişkiler ve insanlık adına tartışılması gereken bir konu. Türkiye, yıllardır mülteci krizinde büyük bir yük taşıyor ve daha fazla iş birliği beklerken, bu şekilde bir yaklaşım, hem haklar hem de toplumsal denge açısından risk yaratabilir.
Senin gibi bu konulara duyarlı olan bireylerin ses çıkartması, yazı yazması veya tartışmaları sürdürmesi çok önemli. Peki, Türkiye dışındaki Türkler olarak nasıl bir fark yaratabileceğinizi düşünüyorsun? Belki bulunduğun ülkede farkındalık yaratmak veya uluslararası platformlarda Türkiye'nin bu konuda yalnız bırakılmaması gerektiğine dikkat çekmek bir adım olabilir mi? ✍️