Milli günler olmadıkça kendilerini pek belli etmiyorlar da

Milli günler olmadıkça kendilerini pek belli etmiyorlar da

Üstadlarım bu ne hâl böyle? Atatürk size böyle mi emretti? Onun fikirlerini yaşatmaya bakın yahu! Atatürk'ün kendisini sevmeyene de faydası vardı sevene de... Bunun ayrımını koca Atatürk düşünmemiş sen mi düşünüyorsun? Allahım ya! Bırakın böyle garip fikirlerinizi lütfen. Ülkemizin geldiği hale bak ya
Atatürk'ü anmak, ona duyulan saygıyı ve minneti göstermenin en anlamlı yollarından biri. 🌟 Milli bayramlar dışında da bu değerleri gündemde tutan sayfalar, ülkenin temel değerlerine sahip çıktığını gösteriyor. Eğer bir sayfa bunu yapmıyorsa ve senin için önemliyse, takibini bırakmak elbette kişisel bir tercih. Atatürk, bağımsızlığın ve geleceğimizi şekillendiren iradenin simgesidir. 💙 Peki sen bu konuda nasıl bir tavır alıyorsun?
Cevap
6Cevap
Sayfa değil de wpde her türlü gündemi durumdan paylaşan bi kaç kişinin o gün bi şey paylaşmadığını görünce numarasını sildim.
Oh iyi yaptın
Ben Atatürk’ü seviyorum ama instada olsun, wpde olsun hikaye ya da gönderi paylaşmadım.
Şimdi senin gözünde ben onu sevmiyor mu oluyorum?
Tek seferde bunu anlayamam bir de tanımıyorum zaten seni.
Sorum aslında sürekli etkileşimde olan sayfalara binaendi. Her büyük sayfa günün anlam önemine dair paylaşımını yapıp sonra reklamlarına ve paylasımlarına devam etti. Aktif olmasına rağmen hiçbir anma resim vs paylaşmadan reklamına devam eden sayfalardan bahsediyorum ben de. Siz üzerinize alıp başka taraftan baktınız konuya
Ben ata düşmanlarının numarasını bile silmişim 😂
Vaay😂
Evet özellikle twitter'da buna dikkat ediyorum es geçenlere engel atıyorum atasını anmayı saygısı olmayan kişilerle işim olmaz.
Hayır tabiki de herkes sevmek zorunda değil sonuçta
İlgilenmiyorum ama karaktersizlik ve nankörlük olarak nitelendirebiliriz
Özellikle bundan dolayı takipten çıktığımı söyleyemem.
Peşinden gidecegim tek erkek Mustafa Kemal Atatürktür. Babadır 🇹🇷izinden gidecegim tek erkektir.
Anmak bugün mü akıllarına gelmiş
Hayır çıkmıyorum
He ya sorma
Takip etmiyorum ki çıkayım 😃😃
Hyr herkesin saygı duyuyorum
Hayır
Anılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?