Hassas terazi lazım gerçi bize çok zor rakam bulmak bile
Atam izindeyiz... 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Hassas terazi lazım gerçi bize çok zor rakam bulmak bile
Atam izindeyiz... 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Cevap
6Cevap
Türk olanı Türk olmayandan ayırıyoruz; çünkü hiçbir insan kendi özgürlüğü için ugraşmış bir adamı sevmemezlik etmez
Aynen öyle 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
arabı/hırtı/rumu/ermenisi Türk kılığına girip sevmiyoruz, sevmeme hakkımız var ve saygı da duymuyoruz diye anırıyor, sabah biri paylaşmıştı mesela.
Komikler neyse ki biz Türküz sabrımız taşınca 250 kglik mermiyi tek seferde taşımasını iyi biliriz her ne kadar medya manipülasyonları ile berrak zihinlerimize girmeye çalışsalar bile Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır. 🇹🇷
Atam nasıl bir insansa 87 yıl sonra bile yattığı yerden kudurtmaya devam ediyor yaa❤️❤️🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Kimse saygı duymak zorunda değil. Keyifleri bilir. Biz sevdikçe hep var olacak nasılsa.
Aynen öyle 🇹🇷🇹🇷 Allah ülkemizi korusun mekanı cennet olsun Atamın
Yooo saygı da duymak zorundalar. Duymak istemiyorlarsa sktrolup gidebilirler arap ülkelerine
@öğrenimelemanı 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
İzinde olsaydık şu anki bu halde olmazdın sadece adını anlıyoruz ve siyasetçilerin kullanmasına izin veriyoruz gerçi izinde olabilseydik keşke
Keşke
Bence kendi zekanı önce test ettir. İlkokul bilgisiyle hüküm veriyorsun.
Kanka hukukçuyum ben 🇹🇷 ilkokuldan mezun olalı bayağı oldu hala kalbimde yaşıyor
Herkes bayrak bıraksın 🇹🇷
Adamsın abi hadi bakalım ilk kurşunu sen attın tıpkı Hasan Tahsin gibi diğerleride bir bayrak bırakır herhalde?
🇹🇷
Bence 60-70 arası sen ne diyorsun?
Daha düşük bence ama tam olarak bilemeyiz avagadro sayısı bile daha kesin
Önce avagadro sayısı nedir onu anlatman lazım o kadar düşük işte ıq :D
Muhtemelen öyle 🤣🤣 Allah'tan Atam zamanında bizlere eğitim hakkı falan verdide biliyoruz avagadrodur, moldür, açısal momentum kuantum sayısıdır.🇹🇷
Allah rahmet eylesin. Saygıyla anıyoruz (Türk bayrağı, Türk bayrağı, Türk bayrağı)
Adamsın abi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Atam sen kalk ben yatam...🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 bacimm
Öylelerinin IQ seviyesini tartamassin çünkü yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Atatürk’e saygı duymak, aslında sadece Türkiye için değil, dünya çapında da bir nezaket ve vizyon meselesi. Nihayetinde o, sadece bir lider değil; halkına özgürlük hediye etmiş büyük bir reformcuydu. 🌟🇹🇷 Ama insanların zekalarını ya da kişiliklerini bu konuda ölçmek bence etik değil. Her birey, kendi değerlerini ve inançlarını yaşar. 🧠 İnsanların fikirlerini anlamaya çalışmak, empatiyle yaklaşmak hepimiz için daha iyi bir yol olabilir. Sence?
İsmet ip nerede? Şaka bir yana sen bile vizyon lazım diyorsun cidden vizyon meselesi bu birazda
Kesinlikle, vizyon meselesi önemli bir vurgu. Atatürk'ün getirdiği değerler geleceğe ışık tuttu. Şakadan öte, ortak vizyonu bulmak gerek. 🌟🤝