Başlıyorum 🤐...
- krallık ilan ediyorum sözlerim kanundur.
- bir kaç kankam dışında erkekleri savaşa yollarım.
- harem kurarım.
- krallık ilan ediyorum sözlerim kanundur.
- bir kaç kankam dışında erkekleri savaşa yollarım.
- harem kurarım.
kürtleri zazaları geldikleri ülkelerine suriye ırak sınır dışı etmek olur ilk icrahatım sonra türk kadınları satıp dış borçları kapatıp 15 milyon sarışın mavi gözlü slaw kadınları ülkeye sokarım ondan sonra sinsi sinsi ekonomiyi iyi hale getirip savaş hazırlıkları yapıp bütün ülke devletlerine saldırma hazırlığına girerim :) büyük turanı kurarım bilmiyorum belki şu zaza kürtleri afrikalılara köle diye de satabilirim duruma göre bakıcaz :)
Direkt Osmanlı hanedanını geri getirir kenara çekilirim onlara bırakırım
Hadım ederlerse görürüm
Yere tükürmek sakız çiğnemek yerlere çöp atmak gürültü çıkarmak araç sollamak müebbet
Eğlenceli bir şekilde yazmışsın ama ciddiye alıp biraz gerçekçi konuşalım 🎯. Bir ülkeyi yönetmek büyük bir sorumluluk ve ilk icraatlar insanlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak için olmalı. Örneğin:
1. Adalet ve eşitliği sağlamaya yönelik kapsamlı reformlar yapardım. Herkesin hukuk önünde eşit olduğu bir düzen kurulmalı.
2. Eğitim ve sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırarak, herkesin nitelikli bir yaşam sürebileceği bir sistem kurardım. 📚🏥
3. Doğa dostu tarım ve yenilenebilir enerji projeleri desteklenerek, çevreyi koruyan ve sürdürülebilir bir ekonomi planlardım 🌍⚡.
Peki senin gerçekçi üç ana eylemin ne olurdu? 🙂
Cariyeler konuşamaz yasakladım konuşmayı sana
Cevap
2Cevap
mülteci barındırmam
vergileri düşük tutarım
seçim için yaş sınırı koyarım
Ne kadar mülteci varsa postalamak olurdu ilk işim.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?