Ülkeyi yönetiyor olsanız yapacağınız ilk 3 iş ne olurdu?
En önemli gördüğünüz 3 konu ve bununla ilgili neler yapardınız?
En önemli gördüğünüz 3 konu ve bununla ilgili neler yapardınız?
Kendi sosyal medyamızı kurmak
Türk devlet teşkilatına ortak para birimi (€ gibi)
Türkiyede yerli milli bir sinama oluşturup orada bilinç altı mesajlarla yayınlanan ilkelerin örfünü adetini yok ederek türk özentisi yapmak (hollywood gibi)
İsrailde filistinlileri ajan olarak eğiterek kullanıp iç işlerini karıştırırdım falan
Askere sınırsız yetki verirdim teröristler konusunda
gördükleri yerde öldürmeleri için. Yani emir bekleyerek vakit kaybetmesinler diye.
Sonra şu devlette 3-5 yerden maaş alanları komple işten çıkartırdım
teröristleri meclisten çıkartırdım + ülkemde siyasi parti kurmalarını engeller kurdukları partiyi de kapatırdım.
vs vs iş çok
Teröristler konusunda dedim her konuda demedim.
Eğitim;
- Din kültürü ve ingilizce öğretmenlerini temizlik işçisi yapardım din derslerine imamlar ingilizce derslerinde netflix açan hademeler görev alıcak.
Adalet;
Şu yüzünü asitle yakan psikopat gibi vakalarda idamı getirirdim asılmalı
Ekonomi;
O reisin işi biz bilmeyiz.
Tarıma, teknolojiye ve sanayiye direkt yatırım. İkincisi ise eski binaları yıkıp ağaçlandırmayı zorunlu kılardım. Üçüncüsü ise öğrencilere kültür kartı verirdim, kütüphaneye müzeye sinemaya falan gidip dolaşmaları için.
Cevap
8Cevap
Tarım ve hayvancılığa yönelirim. Topraklarımız zengin. Konya kadar Hollanda şu an tarımda dünya lideri..
gelir adalaeti sanayi hamlesi teknolojik tarım politikası
*Önce havuz yapar medyayı elegeçirirdim
*Daha sonra kritik yerlere kendi adamlarımı yerleştirridim
*eğitim sisteminin içine eder cahil bir halk teba yapardım
*Daha sonra oy yetmezse başka ülkeden mülteci alır vatandaşlık verirdim
(Dolar ve altın kurlarıyla oynayıp daha zengin olurdum
*Oğlumun birini yurtdışına yollar medyadan uzak hayat sigortası hesabı multi milyarder yapardım
Eğitim sistemini değiştirmek.
Mahkemeleri düzenlemek.
Ekstansif tarımdan instansif tarım için çiftçiye yardım etmek sonuçta topraklarımız hem verimli hem de çok çeşitli.
Türk teknoloji şirketi geliştirmek
Yani kısa kesmem gerekirse devlet yardımıyla bir çok insana hem iş kolu bulup hem de dışa bağımlılığı azaltmak
Haksızlıkla göreve gelen herkesi ihraç ederim ha birde istiklal mahkemeleri benzer bir uygulamayla da vatana ihanet edenleri yargılarım😑
genel olarak söylüyorum;
özellikle vatana ihanet edenleri ve kasten insan vuranları asardım. hırsızlık yapanların elini keserdim. israf yapılan her şeyi kısardım. okullara zorunlu ahlak ve israf konusunda eğim verdirirdim.
Kendi kendimi kovardım zaten ülke kendiliğinden düzelirdi
1 adalet
2 eğitim
3 mülteci
Bunlar düzelince ekonomi kendiliğinden düzelir zaten
Senı bu ülkeden kurtarırdım 😂😂😂
enflasyon kaldırırm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?