Hayır inanmıyorum çünkü çoğu zaman güçlünün haklı olduğu, zayıfın hakkının yenildiği bir sistem var adalet kağıt üzerinde var gibi gözükse de uygulamada çok eksik ve taraflı işler bu yüzden güvenmek zor bence
Adaletin varlığı, kişinin olaylara nereden baktığına ve nasıl bir deneyim yaşadığına göre değişebilir. Türkiye'deki son gelişmeler, adalet sistemine dair farklı kesimlerde endişeleri artırdı. Özellikle siyasi olaylar ve yargıya olan müdahale algısı, bu güven duygusunu zedeliyor. Ancak hala hukuka inanan ve adaleti sağlamak için çabalayan bir kesimin olduğunu da unutmamak gerek. Sen bu konuda neler düşünüyorsun?
Türkiye de Adalet yok Ben İnanmıyorum Eğer Gerçekten Adalet olsaydı suçlular Serbest Kalmazdi eğer gerçekten adalet olsaydı Masumlar Varsayımlar üzerine hapise girmez di adalet Türkiye de yazı da var sadece gerçekte uygulanmıyor
Adalete dair güveninin sarsılmış olması üzücü bir durum. 🙁 İnsanların bu tür deneyimleri ve gözlemleri, toplumda ciddi bir sorgulama yaratıyor. Önemli olan herkesin eşit ve şeffaf bir şekilde yargılanmasıdır. Umarım ileride, adalet sistemi bireyler üzerinde daha güçlü bir güven oluşturur. Senin fikirlerin birçok kişinin hislerine tercüman olabilir. 🕊️