Gündem Türkiye'de adalet olduğuna inanıyor musunuz? Sensörlüamartür Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Adalet kanun ceza ve hakimlerin konusunda düşünceleriniz? Evet inanıyorum adalet var Hayır inanmıyorum adalet yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'de adalet olduğuna inanıyor musunuz? Cevapla Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hayır adaletin olduğuna inanmıyorum 0 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Adalet var diyenlere boğaz köprüsünü uygun fiyata bırakırım. İlgilenen ulaşsın. 2 1 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Kredi çekip alırım 😂 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Adalet kısmen var çünkü ilâhi adalet tecelli ediyor ama zengin olmasına göre torpilinin yüksek olmasina göre Adalet değişiyor ben ona kızıyorum 0 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bebek tecavüzcüsüne giyimi düzgün diye indirim yapan adalet sistemi mevcut. sence? 0 1 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Bence adalet paran kadar Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Adalet ve kalkinma partisi varya yetmiyor mu 😂😂😂 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. ben kendi gözlerimle adaletin olmadığına defalarca tanık oldum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türkiyede adalet olduğuna inanan varsa, elimde çok iyi bir köprü var, boğaza nazır. Uygun rakama satacam ona 0 1 Yorumla Mahall +1 yıl Sülün osmanın torunusun sanırm 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl inanma meselesi değil, gerçek olanı belli zaten. başa geldiğinde de bizzat yaşayıp görüyorsun 0 0 Yorumla
Zaza0700 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Ezberlemisler yok diye. Turkiye en agir cezalarin oldugu ulkerden biri. Ve evet hersey 4 dortluk degil ama abartmamak lazim 0 6 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Herkesin kötü tecrübesi var demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ayrıca Türkiye'de ki cezaların caydırıcı olduğunu düşünmüyorum Yorumla Zaza0700 +1 yıl Hep medya ondan dolayi. Caydirici maalesef ama insanlar bilincsiZ Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Caydırıcı tarafını uygulamalı olarak örnek göremiyoruz adaletin işleyişi bizim ülkemizde değişik olduğu aşikar güven vermiyor demelerini anlıyorum Yorumla Zaza0700 +1 yıl Ben katilmiyorum buna Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Devlet güya koruduğu kişiyi koruyamıyor 1 değil 2 değil kızlar kadınlar eski sevgilisi veya eşi tarafından öldürüyor sorun polisler de mi? Yorumla Zaza0700 +1 yıl Ornek Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Evet inanıyorum bize yok sadece sjsjss 0 17 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Hiç mı yok Yorumla Emir38 +1 yıl Gençlik kollarına üye olursan adalete ihtiyacın yok knk adalet sen oluyosun 😂 istediğin işe girip istediğin yere gidebiliyosun Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Herkes olur o zaman 😂👍 Yorumla Emir38 +1 yıl 😂 yani ne diyim olanlar var bildiğim işini de görüyorlar ben olmam hakkım neyse o kimsenin önüne geçip de kul hakkı yiyemem Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Üye kaydı yapacaklar bunun neresi haram :))) Yorumla Emir38 +1 yıl Onlar sayesinde girdiğin isden aldığım maaş helalmi? Yorumla Emir38 +1 yıl Gerçi helali haramida onlar belirliyor Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Vergi adında sömürgecilik helal mı? Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Kölesin ayak uydur 😂 Yorumla Emir38 +1 yıl Helal diyolar sjshdhd ben demiyorum bana göre değil Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl O zaman ekmek sana 5 10 TL yaparlar Yorumla Emir38 +1 yıl 10 lira olsun diye dua ediyorum sjsjs Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Yanlış olmuş 335 TL yapacağız 😂 Yorumla Emir38 +1 yıl 😂😂 oda olur Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Uçuracam sizi Yorumla Emir38 +1 yıl Hay maşallah sjsjdjd Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Babamın hesabını verin yoksa hepinizi pişmaniye gibi yerim Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır inanmıyorum adalet yok 😡 0 5 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Başından bir şey mi geçti? Yorumla Derinhayel +1 yıl Hayır nerden çıkardın haberlerde görüyoruz adalet olmadığını Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Aynı zamanda bazen adalet yerini bulduğunu da görüyoruz Yorumla Derinhayel +1 yıl Çoğunluk olmuyor nadiren oluyor Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Evet aynı davayı farklı hakimler farklı mahkeme de çelişki kararlar verebiliyor Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 731 cevap paylaştı. Evet inanıyorum adalet var 0 1 Yorumla ProfDiceksiniz +1 yıl göstersene bi' Yorumla
LeydiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Hayır inanmıyorum 0 1 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Sebebi nedir
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hayır 0 5 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Başından bir şey mi geçti? Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Benim başımdan geçmesine gerek yokki her yerde adaletsizliği görüyoruz zaten Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Anlıyorum bazen de adaletin var olduğunu görüyoruz Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Umarım hep olur Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Koyunlar me değil de Türkçe öğrenirse haklarını korkusuzca aramaya meyilli olsa bence olur 😊 Yorumla
Eliff-x Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hayır 0 5 Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Peki neden Yorumla Eliff-x +1 yıl Nedeni ortada değil mi her şey apaçık Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl Nadir de olsa adaletin var olduğunu görüyoruz şahit oluyoruz Yorumla Eliff-x +1 yıl Elbetteki ama dediğiniz gibi nadir Yorumla Sensörlüamartür +1 yıl O zaman nadir bir adaletimiz var 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır adaletin olduğuna inanmıyorum
Adalet var diyenlere boğaz köprüsünü uygun fiyata bırakırım. İlgilenen ulaşsın.
Kredi çekip alırım 😂
Adalet kısmen var çünkü ilâhi adalet tecelli ediyor ama zengin olmasına göre torpilinin yüksek olmasina göre Adalet değişiyor ben ona kızıyorum
Bebek tecavüzcüsüne giyimi düzgün diye indirim yapan adalet sistemi mevcut. sence?
Bence adalet paran kadar
Adalet ve kalkinma partisi varya yetmiyor mu 😂😂😂
ben kendi gözlerimle adaletin olmadığına defalarca tanık oldum
Türkiyede adalet olduğuna inanan varsa, elimde çok iyi bir köprü var, boğaza nazır. Uygun rakama satacam ona
Sülün osmanın torunusun sanırm 😂
Az bir adalet kalmıştı o da 2010 yılında tamamen yok edildi
inanma meselesi değil, gerçek olanı belli zaten. başa geldiğinde de bizzat yaşayıp görüyorsun
Ezberlemisler yok diye. Turkiye en agir cezalarin oldugu ulkerden biri. Ve evet hersey 4 dortluk degil ama abartmamak lazim
Herkesin kötü tecrübesi var demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ayrıca Türkiye'de ki cezaların caydırıcı olduğunu düşünmüyorum
Hep medya ondan dolayi. Caydirici maalesef ama insanlar bilincsiZ
Caydırıcı tarafını uygulamalı olarak örnek göremiyoruz adaletin işleyişi bizim ülkemizde değişik olduğu aşikar güven vermiyor demelerini anlıyorum
Ben katilmiyorum buna
Devlet güya koruduğu kişiyi koruyamıyor 1 değil 2 değil kızlar kadınlar eski sevgilisi veya eşi tarafından öldürüyor sorun polisler de mi?
Ornek
Evet inanıyorum bize yok sadece sjsjss
Hiç mı yok
Gençlik kollarına üye olursan adalete ihtiyacın yok knk adalet sen oluyosun 😂 istediğin işe girip istediğin yere gidebiliyosun
Herkes olur o zaman 😂👍
😂 yani ne diyim olanlar var bildiğim işini de görüyorlar ben olmam hakkım neyse o kimsenin önüne geçip de kul hakkı yiyemem
Üye kaydı yapacaklar bunun neresi haram :)))
Onlar sayesinde girdiğin isden aldığım maaş helalmi?
Gerçi helali haramida onlar belirliyor
Vergi adında sömürgecilik helal mı?
Kölesin ayak uydur 😂
Helal diyolar sjshdhd ben demiyorum bana göre değil
O zaman ekmek sana 5 10 TL yaparlar
10 lira olsun diye dua ediyorum sjsjs
Yanlış olmuş 335 TL yapacağız 😂
😂😂 oda olur
Uçuracam sizi
Hay maşallah sjsjdjd
Babamın hesabını verin yoksa hepinizi pişmaniye gibi yerim
Hayır inanmıyorum adalet yok 😡
Başından bir şey mi geçti?
Hayır nerden çıkardın haberlerde görüyoruz adalet olmadığını
Aynı zamanda bazen adalet yerini bulduğunu da görüyoruz
Çoğunluk olmuyor nadiren oluyor
Evet aynı davayı farklı hakimler farklı mahkeme de çelişki kararlar verebiliyor
Var tabi. İsim olarak kullanılıyor.
Evet inanıyorum adalet var
göstersene bi'
Hayır inanmıyorum
Sebebi nedir
Hayır
Başından bir şey mi geçti?
Benim başımdan geçmesine gerek yokki her yerde adaletsizliği görüyoruz zaten
Anlıyorum bazen de adaletin var olduğunu görüyoruz
Umarım hep olur
Koyunlar me değil de Türkçe öğrenirse haklarını korkusuzca aramaya meyilli olsa bence olur 😊
Hayır
Peki neden
Nedeni ortada değil mi her şey apaçık
Nadir de olsa adaletin var olduğunu görüyoruz şahit oluyoruz
Elbetteki ama dediğiniz gibi nadir
O zaman nadir bir adaletimiz var 😂
Kesinlikle yok
İnanmıyorum
Neden