Oh mis valla belediye başkanının amcasının teyzesinin dayısının amcasının oğluyum desen polislere ceza geliyor sürgün yiyor ya bu devletin polisi askeri görevini nasıl yapsın hepsini fakirler mi çeksin yani
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Oh mis valla belediye başkanının amcasının teyzesinin dayısının amcasının oğluyum desen polislere ceza geliyor sürgün yiyor ya bu devletin polisi askeri görevini nasıl yapsın hepsini fakirler mi çeksin yani
Turkiye de adalet yok cunku ozgun ceza kanunlari ve hukuk devleti yok sadece kanun devleti var.. kanun devletlerine yurutmeyi kim ele gecirirse burokrasiye de hakim olur sonra onlarin borusu oter... tabi bu yurutme dedigim devlet erki sadece iktidar partisi degildir.. mesela Turkiye uzun zaman once 20 inci yuzyilda kurulmus kendinlerine kemalist diyen artik bu yuzyilda yeri olmayan grup yonetirdi.. onlarin dedigi olur onlarin medyasi olur onlarin askeri olur onlarin burokrasisi onlarin yargisi olurdu... bunun gibi.. hukukun ustun oldugu bir ulke de makami mercisi farketmeksin hukuk onunde esit olarak yargilanir... Turkiye de mesela istedigi ideolojiden olsun farketmez 1980 darbesinde 17 yasindaki cocugun yasi buyulturek idam edilmistir...
Cevap
4Cevap
Adalet yok
türkiyede adalet yok başa chp de geçse yine aynı muameleyi yapar bu ülkenin insanı bitmiş artık
Adalet olsa mahkemeler olmazdı, ama bunlarınki cok başka bir boyut hak yeme.
Olsa Tayyip kendi istedigini ülkeye alamaz mülteci olanlar s. gitsin Türkmen arap farketmez Çanakkale de dedesi savasmamis adamların ne boku işi var
Herseye inanma yalan haber
Ben bunu teyit ettirdim
Bu haberi gördükten sonra Antalya daki bir bağlantıma sordum oda bizzat o polislerden biri söyledi hatta yarın biri adana ya geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?