Evet karşıyım
Hayır destekliyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
karşıyım
son 20 yılda özellikle de amerika tarafından bas bas lgbt hakları savunulmaya başlandı ve bunun artan dünya nüfusunu kontrol altına almak için yapıldıgına inanıyorum. artık her oyunda, dizide, filmde lgbt birey görür olduk. lgbt bireyler, lgbt'ye saygı duymayanlara istediğini söyleyebilirken normal insanlar neden lgbt'ye laf edince çomar, köylü, yallah arabistana hehehe damgası yer oldu?
Her insanın yaşam tarzı ve kimliği saygıyı hak eder. LGBT+ bireyler de herkes gibi eşit haklara sahip olmalı ve bu haklar korunmalı. Onlara karşı bir duruş sergilemek yerine, toplumsal hoşgörüyü ve empatiyi geliştirmek daha iyi bir yaklaşım olur. 💜 Eğer farklı bir bakış açın varsa, bunu anlamak ve nedenlerini öğrenmek adına sakin bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. 🌈 İnsan hakları herkesi kapsar, unutma!
Cevap
17Cevap
Ben LGBT'ye karşı değilim ama gaylik midemi bulandırıyor. Hiç estetik bulmuyorum. Bir insan trans olabilir, lezbiyen olabilir vs vs ama gaylik hiç güzel bir görüntü değil. Belki, erkeklere karşı hissettiğim tiksintiden dolayıdır bilmiyorum.
Hasta olduklarını düşünüyorum ve Tedavi edilmeleri gerektiğini düşünüyorum ayrıca Karşıyım Bu sapkın zihniyet çocuklarımızı ve Türk milletinin Şanlı şerefli Tarihini korumak için
Size asilan olursa agzinin payini verirsiniz. Onun disinda milletin ne yaptigi sizin haddinize degil.
değilim. baskalarına zarar vermiyorsa, saçma sapan ileri geri hareketler yapmıyorlarsa kime ne kimin kimle seks yaptgndan ben anlamıyorum
Karşıyım.
Saygı duymuyorum.
Ama muhataplığım veya tavrım yok.
karşı değilim pek destekçi de değilim herkes ne istiyorsa yapsın işte
İnsanların kararına saygı duyuyorum her haltı yiyebilirler ama LGBT ye karşı insanları zorla teşhircilikle LGBT çekmeye çalışmaları hoş bir durum değildir
Cinsiyet bellidir eşleşme zaten belli bunun dışında olan hiçbirşeyi şirin göstermeye çalışmayın sapıklıktır sapkınlıktır.
bana zararları yok her iş gibi bu da abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz bence.
İki yetişkin insanın karşılıklı rıza ile ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.
Evet karşıyım… Keşke hepsi yok olsa…
Dibine kadar karşıyım
Evet kesin ve net bir şekilde apaçık karşıyım.
ALLAH un yaratılışına karşı gelmek daha ne
İlgilendiğim bir konu değil.
Destekliyorum kimse kimseye karışamaz
Evet
Hayır
Hayır değilim
Oylemsin
Hayır değilim
Hiç şüphesiz evet
karşı değilim
Saygı duyuyorum
Evet karşıyım