İftira atıldı ve az önce yapanın kim olduğu anlaşıldı su an beni sorgusuz yargılayan iş arkadaslarim özür diliyor ne yazmalıyım?

Markette çalışıyorum ve kasada yaklaşık 25.580 lira eksik çıktı. Bir anda alınmadigi için ve genelde benim kasaya baktığım esnada eksildigi anlaşıldığı için benim çaldığımı soylemişler. Kamera kayıtlarına bakılmadan benim yaptığımı söylediler ve bana iftira attılar o kadar üzüldüm ki orada ağladım. Agladigim için de "pişman oldu, utandı bu yüzden ağlıyor. Çalmasaydın" tarzı söylemler oldu. Sonra kameralar tek tek kontorl edilince müdürün sürekli olarak aldığı belirlendi. Beni reyona yönlendirip o esnada alıyormuş. Sözde kameranın o kısmı tam çekmediğini düşünerek alıyormuş falan. Neyse sonuc olarak çok zan altında bırakıldım kendimi çok kötü hissediyorum. Oradaki sözde "arkadaşlarım" beni suçladılar ve şimdi özür diliyorlar. Yarın sabah kimseyle konuşmadan istifamı bırakıp gideceğim. Sizce onlara cevap vermeli miyim?
İftira atıldı ve az önce yapanın kim olduğu anlaşıldı su an beni sorgusuz yargılayan iş arkadaslarim özür diliyor ne yazmalıyım?