Sevgilim çok değişti artık onu tanıyamıyorum?

arkadaşlar eskiden sevgilim günde 100 sayfa okiyan kültürlü kibar küfürün K sini bile kullanmayan zafer partili birisiydi ama şu gördüğünüz saç stilini yaptıktan sonra bi anda hdpli oluverdi saygı duydum fikrine. sonra bıçakla dolaşmaya başladı. kendini koruyor heralde dedim. bi anda kürtçe konuşmaya başladı. normalde kürtçenin yasaklanması gerektiğini söylüyordu hiç kürtçe bilmezdi ama bu saçı yaptığı günün akşamı kürtçe konuşmaya başladı türkçeyide yavas yavas unutuyor gibi. nedensizce parlak siyah mont giymeye başladı. yırtık pantolonda giydi. bi elinde tespih bi elinde çakı mahalle mahalle dolaşıyor her gün. bide adanada ev kiralamış. normalde çankayada kiralayacaktı. normalde sicili temizdi. dün e devletini bana gösterdi sicili fatura misali kabarıktı. o saçı yapalı 3 gün olmuştu ne ara bu kadar insanı bıçakladı anlayamadım. burnuda hafif eğildi. normalde dikti baya. dünde kürtçe halay çekti diye gürültü oluştu tüm mahalle uyandı herkes sikayetci olmuş sevgilimden. 1 hafta önce kürtleri sevmezdi. şu an kürt olduğunu söylüyor. geçen günde sevgilimle sokakta geziyorduk sigarası bitti. bakkala yeni sigara almaya gitti. ama parası 5 tl eksikti. bakkalda vermedi 5 tl eksik olduğu için. sonra sevgilim sokaktan birine pşşt gelsene brremin diyip 5 tl istedi rasgele birisinden. 5 tl yok bende dedi. sevgilimde sinirlenip bıçakladı adamı şu an nezarethanede yatıyor. saçı yaptıralı 5 gün oldu. sevgilimi nasıl eski haline getirebilirim?

Sevgilim çok değişti artık onu tanıyamıyorum?