Eski sevgilim çok değişmiş?

Bugün okul çıkışı yanına gittim sabahtan beri takip ettim zaten nereye gittiyse gittim peşinden sanki başka birisine bakar gibi her dakka bir yeri kesti arkadaşıyla bilemiyorum Günahınıda almak istemem 2 3 aydır ayriyiz Kötü bir şekilde kavga ederek ayrıldık çok kavga ettik son kavga da dayanamadim biraz üzerine gittim sanırım oda çok geldi üzerime kavga ettik ve ayrıldık çok canım yandı Ondan sora kimseyle olmadım olmak istemedim kıskanır belki diye başka birini alicam hayatıma dedim umursamadı bensiz olamazdı halbuki nolursa olsun her kavga da biz barisirdik biraz zamana ihtiyacım vardı Neyse son teneffüs yanına gittim eğer başka bir sevdiğin varsa peşini bırakıyim dedim yok dedi tersledi biraz sora ben dedim tekrar istiyorum ben senle barışmak istiyorum dedim olmaz dedi beni ilk defa reddetti halbuki onunla ilk çıktığımız da beni sevmiyordu başkası için ağlıyordu hayata kusmustu bildiğin ben onu o dipsiz kuyudan çıkardım o ise beni o kuyuya attı şimdi vazgeçme kararı aldım bir kötü arkadaş buldu o kızla takılmaya başladığında Beri ilişkimiz kötü gitti ve kafası yerden kalkmayan kız başkalarini keser oldu çok canım yandı ama vazgeçme kararı aldım sizce dogrumu yapıyorum
Eski sevgilim çok değişmiş?