Güncellemeler
+1 yıl
canım. Benim peşimde salya sümük ağlıyordu açıkçası çok şaşırdım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben, beni bırakması için yalvarıyordum. Zorla bıraktirdim. Bıraktı ama şimdi de hayatı mükemmel olmuş. Ben onun düzelebilecegine ihtimal vermiyordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz napiyorsak adamlara bizden sonra biseyler oluyor hepsine bende çözemedim bunu dmdmd
Senin de başına geldi mi böyle bir şey?
Geldi hahhahah
Peki sen ne yaptın?
Napcam naparsa yapsın ben sildigimi unuturum
Olabilir, ben siz ne hissettiniz açıkçası onu merak ettim?
Ondan bu değişimleri beklemiyordum. Peşimde koşuyordu, bana deli oluyordu. Beni taciz ve tehdit ediyordu, ona karşı nefretim öyle büyük ki. Ama şu an onun bu değişimi nasıl olabiliyor aklım almıyor. Daha 1-2 sene önce ayağıma kapanmıştı
Senin çok zoruna gitmiş valla. Sende bir an önce çeki düzen ver hayatına
Zoruma gitmedi sadece o salya sümük bıraktığım kız bambaşka biri olmuş. Ben bu kadar büyük bir değişim beklemiyordum
Sen erkek misin? Bende genelde kadınlar değişime uğrar diye erkeğin değişimini duyunca şaşırdım. Evet kadınlarda var bu durum dediğin kadar sevdiyse hırs yapmıştır. Ama ilk zamanlar şimdi kendi hayatını yaşıyordur.
Evet işte. O ruh hastası bi kızdı, resmen bana musallat olmuştu. Ben onun değişebileceğine imkan vermiyordum ama değişmiş
Sıra bende ahahahja😂 kız hayalimi gerçekleştirmiş. Gerçi peşinden kosmuyorum ama sevdiğimi biliyor
Sende mi o kız gibi yapmayı düşünüyorsun?
Allahın krosu, erkek gibi giyinen kız şimdi keman çalıyor, güzel giyiniyor, bakımlarını eksik etmiyor. yok böyle bir şey, gerçekten aklım almıyor
Bende merak ettim öyle büyük bir değişim anlattın ki
O kadar diyorum
Yola girmiş demekki
Sizce bana hırsından mi
Zannetmem
Hayat senden ibaret değil
Ondan bu değişimleri beklemiyordum. Peşimde koşuyordu, bana deli oluyordu. Beni taciz ve tehdit ediyordu, ona karşı nefretim öyle büyük ki. Ama şu an onun bu değişimi nasıl olabiliyor aklım almıyor. Daha 1-2 sene önce ayağıma kapanmıştı beni bırakma diye
tamam ama işte her şey senden ibaret değil silmiş seni kafasından önüne bakmış başarılı olmuş
Ben onu her yerden engellemiştim. Sürekli yeni hesaplar açıyordu. İşte 1-2 sene hiç ortalarda gözükmedi, hesaplar açıp beni taciz etmedi. Bugün bi baktım geçen sene hesap açmış. Ve hayatını deli gibi yaşıyor. Allahın krosu keman bile çalmayı öğrenmiş.
Peki pişmanlık yaşadın mı
Sadece sasirdim
?
Keşke bırakmasaydım diyor musun
Hayır. Ben bıraktığımda manyağın tekiydi, şimdiki eşime ağza alınmayacak küfürler edip bizi taciz etti, onu bırakıyorum diye gözümün önünde intihara kalkıştı. Musallat olmuştu resmen bana. Hatta böyle bir insan nasıl olur da değişir diye düşünüyorum
boş ver düşünme bile
Değişmiş
Ondan bu değişimleri beklemiyordum. Peşimde koşuyordu, bana deli oluyordu. Beni taciz ve tehdit ediyordu, ona karşı nefretim öyle büyük ki. Ama şu an onun bu değişimi nasıl olabiliyor aklım almıyor. Daha 1-2 sene önce ayağıma kapanmıştı