Hiç utanmaları da yok ha halbuki Filistin'e giden çoğu destek Hristiyanlardan hahaha
Adamların sosyal medyayı kapatmaları bile yeterdi Filistin meselesine :d
Adamların sosyal medyayı kapatmaları bile yeterdi Filistin meselesine :d
Cevap
3Cevap
Eger yeterince uzun sure yeterince iyi bir egitim alirsan kendini gelistirirsen ve icindeki islam. dusmanligini biraz olsun bastirirsan nedenini kendin gorebilirsin.
Sorunun İslam düşmanlığı ila alakasını söyleyip eğtim dereceni gösterebilirsin. Mesele Hristiyan bebeğinin ölmesini hak olarak görüyorsun ama Filistin'de yaygara koparıyorsun. Hristiyan olmazsa emin ol Filistin meselesi gündeme bile gelmezdi
Sen meseleyi anlamak istiyor musun istemiyor musun? İstiyorsan dediklerimi yap. İcindeki islam dusmanligini yenmenin sana ne gibi bir zarari var ki? Herhangi bir düsmanligi bitirmek guzel seydir. sen dene benim dedigimi sonra ufkun genisleyecek ve bu cevaplarin hepsini bulacaksin merak etme. Ama icindeki islam dusmanligi varken biz ne anlatsak boş. Önce onu yenmelisin. Tabi bunun icin de oncesinde cok yogun sekilde kendini gelistirmen gerek cehaletle o dusmanligi asla yenemezsin.
Yaw hehe kıvırmaya başladı hahaha
Neyi kivirdim anlatsana bi. Biz de gulelim 😂
Aynilarinin ustune basa basa tekrarladim sen boyle okudugunu bile anlamazsan tabi boyle cahil kalip islam dusmani olursun. Once okudugunu anlamayla basla sen.
Lan işine bak soruyla alakasız gelmiş konuşuyor bir de laf attığını zannediyor 3 IQ. Tüm Dünya Hristiyanlar olmazsa Müslümanların hiçbir şey olmadığını gördü ama Müslümanlar aynı hainlikle devam ediyor
Noldu laaaaann 😂😂 kustun mu kinini 😂😂😂 yaziyi okuyan biri herseyi anlayacak kafirlerin iq su ve muslumanlarin iq sunu bi guzel anlayacaklar. Soyle biz de gulelim neyi kivirdigimi tekrar soruyorum. Kivirdigim ueri aciklamazsan kafirlar 1-0 geriye dusecek bak.
Lale kıvırdığın yeri soru da okudun anlamadın, ayrıca yazdım okudun anlamadın hâlâ söyle diyor mk hahaha
Tum yazilanlari okudugunu anlayabilen bi arkadasin varsa okut sana anlatsin kim nasil kivirmism ben sana diyorum ki sen kivirdin diye bi cumle kullandin ve bu cumleyi neden kullandigini acikla nerede kivirdim? Ama simdi ben sana 3 tur ayni soruyu sormama ragmen kivirip duruyorsun. Baska seyler anlatmaya basladij. İste buna kivirma denirm bak ben ne guzel soyleyebiliyorum nasil kivirdigini. Sen de bana 1. Cevabimdan sonra 2. Cevabimda neyi kivirdim o kismi anlat ki mort olayim. Yoksa sen mirt kalmaya devam edeceksin. Olyine kivirirsan artik cevap bile atmayacagim. Onu da simdiden soyleyim.
Arab’ı Arap korumuyor satıyor.. “BANANE”
Üzüldüğüm yegane şey masum siviller çocuklar kadınlar yaşlılar
Ruslar sivilleri bombalamadığı için
Bunun için İsrail'e bir kez daha teşekkür edirim Filistinde sivil yoktur hepsi hamaslı terörist
Cehalet bildiği halde inkar edendir senin gibilerinin cahilliğini araştırmaya lüzum yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gibi durumlarda insanların olaylara olan tepkileri ve durduğu yer, genellikle kişisel algılar, siyasi görüşler ve medya etkisiyle şekilleniyor. Uyuşmazlık ya da çelişkiler, maalesef insanlığın her zaman dengeli bir tutum sergileyemediğini gösteriyor olabilir.
Filistin meselesi de Ukrayna meselesi de son derece karmaşık insani trajediler içeriyor. Bu meselelerde fanatizm ya da duygusal aşırılık yerine vicdani bir denge kurmaya çalışmak bence daha anlamlı olur. Sence toplumda bu çifte standartlar mı yoksa başka etkiler mi öne çıkıyor? 🙏