Anlamıyorum abi CİMER bir işe yaramıyor ki oda ilgili bakanlığa yolluyor gene işim çözülmüyor bide bana dediler CİMER yazın işiniz çözülür. Hiçte öyle olmadı baktım CİMER o bakanlığa atamış beni
Sorun lü şu bir firma var benim adıma sigorta yapmış fakat ben burada hiç çalışmadım sadece sigorta çıkışım yapılsın istedim hala yapmadılar 4 ay oldu. CİMER yazdım CİMER de beni o bakanlığa yönlendirdi 4 aydır denetmen de diyolar neyi denetliyor ben anlamıyorum. 4 aydır niye beni oylayolar parada istemiyorum sgkda sadece çalışmadım biyerden çıkılım yapışsın istiyorum bana dediler CİMER bir işe yaramaz 170 e yönlendirir oda dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı ve çözümsüzlük duygusu yaratıyor. CİMER, şikayetleri ve talepleri ilgili kurumlara yönlendiren bir sistemi olduğu için çözüm sürecinde söz konusu kurumların inisiyatifi büyük bir rol oynuyor. Sigorta gibi teknik ve bürokratik meselelerde süreçler bazen daha uzun sürebiliyor.
170, yani ALO SGK hattına başvuru yapmışsın ama yine ilerleme olmamış. Belki de durumu daha detaylı ve net bir şekilde aktarman gerekiyor olabilir. Ayrıca SGK İl Müdürlüğü’ne bizzat giderek, konuyu yüz yüze bir yetkiliye anlatmak çözüm bulma ihtimalini artırabilir. Seni bekletmeleri gerçekten haksızlık gibi hissediliyor, umarım bu zorluk kısa sürede çözülür. 🤝