Merhabalar, ben yaklasik iki ay birisiyle online gorustum. Iki ayin sonunda bulustuk ve bana ilk gun cok guzelsin, seni birdaha birakmam gibi seyler soyledi yani begendigini ve devam edecegimizi dile getirdi. Sonrasinda mesajlasma uzerindende cok yakinlik gosterdi. Bulusmaya gitmeden once zaten ciddi olmadigini ve Şu an evlilik dusunmedigini soyledi bende ozaman gelmem dedigimde belki seni gorunce kararim degisir demisti. 4 gunun sonunda asiri mesafeli oldu ve yazmamaya basladi. 2 kere daha bulustuk ve bulusmalarimizdada mesafeliydi. Nedenini sordugumda her seferinde baska birsey soyledi, sende soguktun o yuzden, kiskancsin o yuzden, herseyi cabuk istiyosun o yuzden vs. ikinci bulusmamizda ona artik neyiz diye sordugumda iliskimiz var dedi. Ona mesafelisin dedigimde dikkat edecegim diyodu ve 1-2 gun normal davranip tekrar mesafeli oluyodu. Ikinci bulusmamizda ise babam olmadigi icin ustumde cok sorumluluk var bu yuzden evlilikten korkuyorum artik ozgur olmak istiyorum sorumluluk sahibi olmak istemiyorum demisti. Ilk bulusmamizdan sonra sosyal medyasina bi kizi takipe aldigini gordum ve bana silerim sorun degil dedi ve kizi sildi. Neyse 2 hafta boyle devam ettik, 2 hafta sonra bana boyle olmuyor bitirelim dedi sebep vermedi ve mesajlarimi okumadi. Sonrasi gun kendisinin o takipe aldigi kizla bizim bulustugumuzun ilk gununden beri konustugunu ogrendim o kizdan. 1 yil once bir kere kizla bulusmus ve bana yaptigi gibi sonrasinda nokta koymus 1 yil sonrada istek atmis. Kiz niye sildin diyince numarasini istemis ve konusmaya baslamislar flortlesmis ve bulusmak icin yalvarmis ama kiz istememis. Sonrasinda onunla yuzlestim ve bana ben zaten o kizla bulusmayacaktim o kizin ne mal oldugunu bir yil once ogrenmistim ama senden elektrik alamadim/ uyum saglayamadim o yuzden bitirdim dedi. Diger kiz bana resimlerini bile atti falan dedi (anlamissinizdir nasil resim). Bende dedimki elektrik alamadigin kisiye nasil oyle davranabilirsin bulusmada ve mesajlasmada. Seni kirmamak icin yaptim dedi ve kirmamak icin iliskimiz var dedim aslinda oyle degildi dedi. Bu olaydan sonra kendimi cok kotu hisediyorum ve sucu hep kendime atiyorum. Elektrik veremiyorum gibi bi sucluluk var uzerimde ama bi yandanda kendi problemi yuzunden elektrik alamadigini dusunuyorum.
siz ne dusunuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer