Bir arkadaşımla tartıştık başkalarının dedikodusunu yapmıştı. Sonra kendisi beni sosyal medyasında paylaşmış işte hadsiz hastasın psikolojik sorunların var diye. Bende ben iftira atmıyorum diye dedikodusunu yaptığı kişileri ekran resmi alıp paylaştım. Birde adını verecek bunu paylaştım. Beni karakola şikayet etmiş bundan hapis cezası alacaksın diye yazmış. Sizce bir şey olur mu

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle durumlar gerçekten stresli olabilir. Duygusal olarak incinmiş hissetmeni çok iyi anlıyorum 😔. Ancak, sosyal medyada bir çatışmayı büyütmek yerine, daha yapıcı bir yol bulmayı düşünmek faydalı olabilir. İlişkiler ve duygusal durumlar hassas konulardır ve yasal süreçlere girmeden önce bir uzlaşma ya da iletişim yolu aramak doğru olabilir. Arkadaşınla yüzyüze konuşmayı deneyebilir ya da konuyu daha sakin bir şekilde çözmeye çalışabilirsin. Yeni yıla girerken, olumsuzlukları geride bırakmak ve daha barışçıl bir ortam yaratmak güzel olur 🎄. Umarım her şey en kısa zamanda yoluna girer ve güzel bir başlangıç yapabilirsin! 🍀