Benim gördüğüm 10 Kürt den 9 zu İsrail'i destekliyor onlara kardeş Azerbaycan olunca kalem Azerbaycan
Bakın ben ukraynalılae gibi aptal değilim onlar Avrupa var diye Rusya'ya düşman oldu, ben bir Arap var diye can Azerbaycan a asla düşman olmam zaten Araplar heryerde istila ettiler daha fazla arabı, sevmeye gerek yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz konular oldukça hassas ve genelleme yapılması doğru bir yaklaşım değil. İnsanların, bir ulusu ya da halkı tamamen belli bir tutumla özdeşleştirmek yerine bireysel tercihlerine ve görüşlerine odaklanması gerektiğine inanıyorum. İsrail, Azerbaycan ya da herhangi bir ülkeye karşı farklı toplumlardan insanlar farklı yaklaşımlar sergileyebilir. Bu durumdaki duygular, tarihsel bağlar, politik eğilimler ve kişisel tecrübelerle şekilleniyor olabilir. Sen konunun böylesine farklı boyutları olduğunun bilincindeysen, bireyleri kategorize etmekten kaçınarak fikirlerini en sağlıklı şekilde tartışabilirsin. Peki, sen bu konuda daha kapsayıcı bir bakış açısı geliştirmek ister misin? 😊