Azerbeycan ile israil iyi işbirliği içinde iran ve ermenilerden dolayı ondan mı sizce

Azerbeycan ile israil iyi işbirliği içinde iran ve ermenilerden dolayı ondan mı sizce
İsrail eziyetçi zalimin teki birde onumu desteklicekdik soruyu sorman bile ne olduğunu belli ediyor neden zalimi savunalım bunu savunanlar defolup gitsin ülkeden midemi bulandırıyorlar
Türk musun bilmiyorum da filistin ermeni soykırımını kabul etti ermeni Azerbaycan savaşında da emenileri destekledi
Bu savaş savaş değil. Bu savaşta taraf tutmak çok saçma. Rusya Ukrayna savaşı gibi kenarda askerlerin savaştığı bir savaş değil. Burada masum sivil demeden iki tarafta da insanlar çocuklar katlediliyor. Dipomasi icerisinde bir savaş olsa taraf tutulurdu ama böylesine vahşetli bir savaşta taraf tutulmamali bence.
Ermenistan'a millis gücü sağlayan ermeni soykırımını kabul eden bir devleti neden savunsunlar ki onu geçtim Türkiye bu savaşta ne israili ne de filistini savundu iki tarafıda barışa çağırdı mescidi aksanın Müslümanlar için önemli olduğuna değinildi
Dinsel degerler ortada müslüman bir devlet var
Israil devleti zaten bu savaştan önce de orantısz güc kullanan gaddar bir devletti hic şaşirmiyorm yaptıklarına
Hamas en iyisini yaptı
Yara açan bir gün gelir yara alır
Yılllarca kısıtlar ambargo uygularsan bir halka sonunda ayaklanma başlar vahşetse al sana vahşet dedign böyle olur kimse artk dilistini korkak bir halk olarak anamayacak her gün bin kere ölmektense bir kere ölecekler
Sen yaptnsa ben de yaparm kafasndalar bence aryk sabırları tükenms bir halk var cinnet evresndeler be yapsalar müstehak bunlars zaten
Kaos kaosu dogurur
Bu savaş dünya savaşının mini bir provası gibi
Allah bu rahmani toprakları her türlü beladan korusn
Cevap
3Cevap
Filistin ermenistanı destekleyen ve yardım gönderen ülke Azerbaycanın filistini desteklemesini kimse bekleyemez. İsraille olan dostluklarıysa çok eski, ülkelerinde minlerce yahudi var birkere
Yanilmiyorsam 1. karabag savaşında orduda yahudi milliyetine sahip gönüllü askerler savaşmıştı, onlar için daha önemliler yani
tayyip babamızı dinleyelim o cok uzlasmacı yanastı en iyisini o bilir
azerbaycan cokta dinine bagli degil o yuzden ordaki ateist sayisi fazla
evet bizdekilerinde cok musluman oldugu soylenemez yarimiz dinsiz maalesef
@lolli34 beni aydinlattigin icin tesekkur ederim
Müslüman oldukları için destekliyorlar ama halbuki herşeyi başlatan da filistin
Çıkar gereği, iran ermeni savaşında azerbeycanı tehdit etti geçen günlerde sebebi de iranın azeri nüfusunun yarın azerbeycana katılnası, bu sebeple iran filistinş desrrkliyor diye aliyev israili destekledi
Çünkü biz enayiyiz ulan Filistin türklere hainlik yapmış Ermenistanı desteklemiş başımıza bir şey geldiğinde yardım bile etmemiş medya aracılıyla milllete arap sevgisini aşıladılar.
azerbaycan ın tutumu
çokk berbat..
yazıklar olsun..
turkiye devleti su an tarafsiz kalmaya calisiyor diye anladim ben
azeriler bizden akıllı
M*l olduğumuz için. Filistin ve Araplardan baska bu kadar Türklerden nefret eden yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?