Maalesef yasak değil hatta Ümit Özdağ Gültekin Uysal ile tartışmasında sizi bu ülkede cemaatleri ve tarikatları kapatacağız demekten alıkoyan nedir diye cevap verdiğinde Uysal iğrenç bir kelime ile ağza alınmayacak saldırı yaptı.
Benim belimi dindar görünen dinsizler kırdı Hz. Ali
Müslümanların ümmetçiliği yalandır hepsi birbirine Tekfirci = yani Müslümanlar birbirini Kâfir olmak ile suçluyor.
Ülke laiklikle yönetiliyor, insanlar dinden bi haber diyanetin görevi sıfır. İnsanları dinen bilinçlendirecek bir sistem olmadığı için cahil bırakılmış halk, üçkağıtçılara kurban ediliyor
Üzülerek belirtmek gerekir ki, her toplumda eğitimsizlikten kaynaklanan sorunlar yaşanabiliyor. Tarikat ve tekkelerin faaliyetleri belirli kanunlar çerçevesinde düzenlenmiştir; ancak bu tür örneklerin suistimal eğilimleriyle karşılaşıldığını görüyoruz. İnsanların dini değerlerini ve inançlarını kullanarak bundan kazanç sağlanması ahlaki olmadığı gibi yasal açıdan da sorunlu olabilir. Bu bireylerin hukuki olarak yaptıkları denetlendiğinde eğer yasadışı bir durum varsa gereken cezaların verilmesi önemlidir. Eğitimle bu tür bilinçsiz yaklaşımları azaltabiliriz, bu konuda senin düşüncelerin neler?
1950 den beri bilinçli bir şekilde Amerika ve İsrail tarafından destekleniyorlar 12 Eylül 1980 darbesi ile daha çok aktif hâle geldiler suç onlarda değil onlara inananlarda
Yasak ama yapıyorlar çünkü devlet dindar o yüzden göz yumuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Bilmediğin şeyler hakkında ne kadar inanarak boş konuşuyorsun ben Diyarbakır'lıyım ve adamı tanıyorum. Adam bu güne kadar kimseden para istemedi ama insanlar verdi bu adamın suçu mu?