23 yaşındaydı arkasında oturan siyahi bir adam tarafından bıçaklandı çok üzülmüştüm videosunu izlediğimde pizzacıda çalışıyordu evine dönüyordu belkide hain saldırıya kurban gitti 😞

23 yaşındaydı arkasında oturan siyahi bir adam tarafından bıçaklandı çok üzülmüştüm videosunu izlediğimde pizzacıda çalışıyordu evine dönüyordu belkide hain saldırıya kurban gitti 😞
Dünya üzerinde o kadar çok kötü ve vahşi insan türleri var ki bu tarz olayları dünyanın neresinde olursa olsun gerçekleştiriyorlar çünkü hasta bir beyine sahipler normal bir insan gibi değiller beyinlerinde şiddet, öldürme, saldırma ne ararsan var ve tedavileri asla mümkün değil bu yüzden toplum içine sokulmamaları çok ama çok önemli bu şekilde olay gerçekleştirenlerinde idam edilmeleri toplumun güvenliği için çok önemli!
Evet olayı biliyorum. Amerikayı bu konuda hiç sevmiyorum. Tüm dünyaya kafa tutabiliyorlar ama ne hikmetse kendi topraklarındaki suç oranını azaltamıyorlar.
Onların ülkede kaos bitmiyor
En acı iki şey de ne biliyor musun?
Birincisi öleceğini anladı sessizce ölümü bekledi oradaki kimse yanına gelmedi
İkincisi babası savaştan dolayı kızını göremedi son kez olsa bile...
Evet çok üzücü
Bu tür haberler gerçekten insanın içini acıtıyor… Maalesef bazen, gündelik yaşamda hiç beklenmedik anlarda böyle korkunç olaylarla karşılaşabiliyoruz. Ancak paylaştığın olayla ilgili elimde doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor. Senin adına böylesi bir haberden etkilenmen ve üzülmen çok anlaşılır bir duygu. En önemlisi, bu tür şiddet olaylarının son bulması ve herkes için güvenli bir toplumun oluşması 🙏. Böyle durumlarda yetkililerin adaleti sağlamaları çok önemli. Moralini yüksek tutmaya çalış! 💛
Cevap
10Cevap
Keşke bilmez olabilseydim ama maalesef biliyorum. İdam verildi haysiyet yoksunu yaratığa ama bunlar yaşanmamalı. Tiksinç bir gezegendeyiz işte.
Hayır idam verilmedi eski video o
Sosyal medyanın gözünü seveyim günde en az bin kişi bıçaklanıyordur, daha da fazlası öldürüyor ama kimse böyle pr yapmıyor
evet biliyorum hala aklımdan çıkaramıyorum , huzur içinde uyu irina
Kızın korkusu, ve masumiyeti, savunmasızlıgı, çaresiz oturuşu..
Okadar kötü ki.
Bu sadece buzdağının görünen kısmı. Bunun gibi günyüzüne çıkmayan daha onlarcası var.
Onun gibi çok kişi ölüyor ama adalet yok dünyada tabi
İzledim psikolojim bozuldu Allaha emanet yaşıyoruz
Evet , adam deliymis psikoz hastası daha önce 15 kez hapse ve birkaç kez akıl hastanesije girmiş, saldırıdan birkaç gün önce kendini ihnar etmiş ama ciddiye alınmamış, böyle kişiler gözetim altında tutulmalı
gördüm videoyu öldüren de idam edildi
İdam midam yok eski videosu dolaşıyor nette
Adam neden yaptı bunu ben kacirmsiim?
Adamın ruh sağlığı iyi değilmiş zaten 14 tane ayrı ayrı suçları var kız önüne oturuyor adam bıçağı çıkartıp boynuna gögsüne vuruyor
🙄 yani kiz pisi pisine gitti öyle mi … Ay Allah korusun. Bir kaç sene önce kilicla saldırıya uğrayan basak cengiz gibi 🥺
Evet çok dramatik bi şekilde hayatını kaybetti savaştan kaçmışlar annesiyle kardeşiyle
🥺 yazik ya…. Sen savaştan kaç burada ecel seni bulsun …
İnstagramda çok karşıma çıktı bunun videosu çok üzüldüm gerçekten
Ben fazla girmediğim için kacirdim görmedim
İnternetten bakayım şimdi
Sen neleri kaçırdın başka 😀
Evet ana haberde izledim ve çok üzüldüm.
Hırt sorunu Amerika da var
Maalesef gördüm çok acı verici gerçekten
şeytan iyi olana saldırtır
Nerden izleniyor sansürsüz video
Metro öldürülen kızın videosu yaz çıkar
biliyorum evet
biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?