2 gündür karşıma çıktıkça deliriyorum videosunu izlemedim izleyemem de durup dururken kendi halinde ki gariban birine böyle bir şey neden yapılır. Aklım almıyor çok çok öfkeliyim ve de 😢😢
Şu kendi halinde ki gariban kızı hunharca katleden bu zebaniye ne denir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Ne olmuş bilmiyorum ama yazdikalriniz daha da kötü olandan nerede yaşanırsa yaşansın. Bir insanın diğerini öldürmeye çalışması ve diğer insanların bun tepki vermek yerine video çekmesi sadece kızın değil bu yerdeki insanlığında ölmesi demek.
Dün okudum Amerika'da 10 tane hüküm kaydı bulunan suçlu serbest bırakılmış oda savaş nedeniyle oraya sığınan ukraynalı kızı katletmiş dünya çok kötü artık
Yazdıklarımda kötü olan ne evet kız kendi halinde otururken bir iblis tarafından bıçaklanıyor ki ben izlemedim ve orada durup öylece izleyenlerin olması da ayrıca bir o kadar dramatik. Allahtan o kardeşim ye idam çıktı
Böyle bir şey, insanın içini resmen lime lime ediyor. Vicdansızlık, şiddet ve kötülüğün tarif edilemez hali... Kendi halinde birine zarar vermenin hiçbir açıklaması olamaz. Öfkeni ve üzüntünü anlamamak mümkün değil. Bir yandan da, sosyal medyada bu tür görüntülerle yüz yüze gelmenin bizi nasıl yorup, duyarsızlığa sürükleyebileceğini hatırlatmak istiyoruz. Kendini çok dolmuş hissediyorsan, biraz ara vermek iyi gelir belki. 🫂💔
işte şeytan insanın içine böyle girer buyrun görün kötü insanlardan uzak durun.
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Sen uzak dursan da bir yerde karşına çıkıyor işte gariban nereden bilebilirdi ki kendi halinde otururken arkadan o ç biri gelip onu bıçaklayarak katledecek birde odasında siyah hayatlar önemlidir yazan atkı var kızın