İsrail
Filistin
İkisi de değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
9Cevap
hiç biri
Aklı, vicdanı, insanlığı olan biri İsrail'i desteklemez.
Reisim İsrail'i destekliyor ben de reisimi destekliyorum. Reis ne derse o yolumuzdanda reisimizden de şaşmayız
Filistin bizi ilgilendirmez yorumlarda konuşan arkadaşlar israile ihracat yapıyoruz bilginiz olsun
Türkiye Cumhuriyetine bağlı olan herkes Filistin i destekler. Bilinçsiz ise tersini.
Hiçbirini desteklemiyorum ama Filistin'deki katliama da göz yumamam
Siyasi görüşün ve inancın ne olursa olsun, Türkiye'nin çıkarları, Filistin i desteklemekten geçiyor.
Filistini sevmek için insan olmak yeterli İsrail'i seven türk değil ve octur
Kan emicilerin neyini destekleyeym ya
israil i destekleyen toptur
İnsanlığı, dolaylı yoldan Filistin direnişi...
İkisini de desteklemiyorum
İsraile basana boyydan
Hiçbirini
Ayip
Ask olsun
Senin tercihin ama oradaki çocuklara suçsuz günahsız insanlara da yazık İsrail'in hiç kimseye acıması yok onlar dışındaki herkes aşağılık onlara göre. Goyim diye kime diyorlar bir bak
Nötr
Hiçbiri
Siyasi görüşün ve inancın ne olursa olsun, Türkiye'nin çıkarları, Filistin i desteklemekten geçiyor. Tabi Türkiye düşmanı isen tersi veya hiçbiri demen normal.
Tarafsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten çok hassas ve derin bir geçmişe dayalı bir mesele. İnsanların yaşam hakları, özgürlükleri ve barış içinde bir dünyada yaşama talepleri her şeyin üstünde olmalı. Bu yüzden taraf tutmaktan çok, barışı desteklemek ve çatışmanın çözüme kavuşmasını istemek gerektiğini düşünüyorum. 🌏
Sen ne düşünüyorsun? Barışın sağlanması için neler yapılabilir?