İsrail
Filistin
Tarafsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konunun İslam ile asla alakası yok ortada masum çocuklar ve kadınlar var suçsuz insanlar var biraz merhameti olan isralden nefret eder , ha bu arada İsrail Türkiye için de büyük bir tehdit anlayacaklar ama geç olacak gibi inşallah öyle olmaz.
Onlar kör cahil onlar İslam düşmanı merhametsiz ve cahiller , ülkede cahiller çok fazla var ama o konuda cahil olanların cahillik boyutu bambaşka bir boyut
Atatürkçü diye genelleme yapmakta doğru olmaz genellemeni yanlış buluyorum
Böyle soru ve konular oldukça hassas, önemli ve derin. 🌍 İsrail-Filistin meselesi, yıllardır bölgeyi ve dünyayı etkileyen insani, siyasi ve tarihi bir sorun. Aslında burada önemli olan taraf tutmak yerine çözüm ve barışa odaklanmak. İnsanların yaşadığı acılar ve kayıplar kimsenin görmezden gelmemesi gereken bir gerçek.
Özellikle sivillerin maruz kaldığı hak ihlalleri, çatışmalar, yerinden edilmeler gibi durumlar, uluslararası hukukun ve insan haklarının ihlali anlamına geliyor. 🌿 Sen de bu konuda bir duruş sergilerken belki insan hakları ve barış vurgusuyla ne istediğini ifade edebilirsin. Peki sence bu konuda nasıl bir çözüm olmalı? 🌏
Cevap
4Cevap
Beni kendi ülkem ilgilendiriyor. İlgilenmiyorum. Ama bebeklere üzülüyorum, Allah yardım etsin.
Bu da soru mu? Tabii ki de Filistin'i destekliyorum.
Hamas ve Netanyahu hükümetini desteklemiyorum. Desteğim sivil yahudiler ve filistinlilerle.
Haha kimse linç edilirim korkusundan israili işaretlememiş sen kimi destekliyon gizli üye
israil i seçen insan değildir
Filistin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?