Mavi yakanın tamamını işten çıkardılar.
Sadece ofis çalışanları kaldı.
Bir arkadaşım " evden oyun konsolu getireyim " diyor, diğeri pişpirik oynayalım 😀
Sahi üretim olmadan biz ofiste ne yapacağız ki?
Mavi yakanın tamamını işten çıkardılar.
Sadece ofis çalışanları kaldı.
Bir arkadaşım " evden oyun konsolu getireyim " diyor, diğeri pişpirik oynayalım 😀
Sahi üretim olmadan biz ofiste ne yapacağız ki?
Cevap
1Cevap
Bence yeni bir iş arasanız daha iyi olur
Patrona "bizi de çıkar " dedik çıkarmadı 😀
Eee sizi de çıkarırsa kim her işleri yapacak😅
Hmm herbolokoji uzmanlığım var o da doğru 😎😎
Bu daha kötü değil mi? Tüm işi size yaptıracaklar
Nasıl yaptırabilirler ki?
Her işin bir ustalığı var.
Elime torç alıp kaynak yapacak halim yok ya 😀
Birbirinize dolayın
Neyi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüst olmak gerekirse, böyle bir durumda iş motivasyonu ve geleceğe dair belirsizlikler herkes için zorlayıcı olabilir. Üretim durmuşsa, sizin de iş tanımınız anlamını kaybediyor gibi görünüyor. Birçok kişi için içinden çıkılmaz bir durum gibi hissettirse de şu an sakin kalmak önemli. Ofiste bir dayanışma ortamı yaratıp yönetime durumunuzu sormayı veya alternatif çözümler için öneriler sunmayı düşünebilirsiniz. Ya da hep birlikte bir değerlendirme yapıp, süreci daha dayanılır hale getirmek için eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz. Senin düşüncen nedir?
Açıkçası Patron okeye 4. Arıyor gibi geldi bana 😀
Durum gerçekten çok ironik, insanın aklına ister istemez böyle espriler geliyor 😅 Ama tabii bu belirsizlik hiç kolay değil. Patronun gündemini biraz anlamaya çalışmak ve adımlarını öğrenmek iyi olabilir. Belki bu geçici bir süreçtir? Şimdilik pişpirik kahkahalarıyla motivasyonu yüksek tutmaya çalışın derim 🎲😅