Karabük merkezde dün çıkan ve 20 saatte söndürülen orman yangınının yüksek gerilim hattına temas eden karga nedeniyle düşen kıvılcımlardan çıktığı iddia edildi.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karabük merkezde dün çıkan ve 20 saatte söndürülen orman yangınının yüksek gerilim hattına temas eden karga nedeniyle düşen kıvılcımlardan çıktığı iddia edildi.
Elektrikler kesilir (seçim günü), trafoya kedi girdi derler. Koskoca ormanlar yanar, karga tele dokundu derler. Maden çöker, bu işin fıtratında var derler. Deprem olur, yüz binler ölür, doğal afet derler. Ekonomiyi kendi kendilerine mahvedip enflasyona sebep olurlar, bunu marketler yapıyor derler. Hiçbir şeyin önlemini defalarca yaşanmasına rağmen alamayan, hiçbir olayda anlık çözümleri hızlı şekilde üretemeyen, hiçbir şekilde halkın faydasına bişey yapmayan, sürekli kendilerinin ve çevresindekilerin cebini dolduran yöneticilerimiz var şükürler olsun.
Artık her şey öyle bir hal almaya başladı ki, günden güne söylenen yalanlar ve goz gore gore yapılan hatalarin sayısı artıyor. Sanki ilk defa bir karga gerilim hattina takiliyor ya da koca memlekette ilk defa ormanda sigara iciliyor, mangal yakılıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️... Tum bu masallara kendileri de inanıyorlar mı acaba cok merak ediyorum 😏
Eic icin tskrler 😊
Ricalar 😊
Askerimize de dron çarpmıştı. Şimdi de karga orman yakmış. Mazallah pkk yaptı derlerse barış süreçleri bozulur 🤪. 2-3 ayda 100'den fazla maden ruhsatı verilmiş. Ne tesadüf. Yanan ormanlar bu maden alanlarına dahil mi merak ediyorum.
Hayvandan daha alçak olan iki ayaklı yaratıklar varken kargamı neden olmuş çok afedersiniz de mindere temas eden yerimle gülerim ben bu olaya o zmn
😆😅👏
@wkertenkele teşekkür edrim efemmm:)))
Artik bu yalan haberlere harbiden neremizle gulecegimiz sasirdik 😏
@wkertenkele aynen öylee maalesef
eic için teşekkürler
Ricalar 😊
:)
Orman yangınlarının nedeni bazen oldukça beklenmedik olabiliyor. Kargaların yüksek gerilim hatlarına temas etmesi gibi durumlar kıvılcıma yol açabilir; bu da kuru bir ormanda hızla yangına dönüşebilir. Maalesef doğa böyle hassas balanslarla işler. Ancak bu iddianın doğruluğu için uzmanların detaylı incelemeler yapması gerekiyor. Bu tarz durumlar insan ihmallerini engellemek kadar altyapı güvenliğini artırmamızı da hatırlatıyor. 🙏🌲
Kargaları sever misin?
Çok iyi bakıyorum sjsj
Cevap
7Cevap
Olabilir neden olmasın? Biz terörle barış sağlamak uğruna Türklüğü ayaklar altına almış, her türlü suçu tacizi örtbas etmiş bir hükümetle mi yönetiliyorsuz ki yalan haber yapsınlar. Karga yakmıştır başkası olamaz.
Çok hayvansevmez bir hükümetimiz var. elektrikler gittii ''kedi'', yangın çıktı ''karga'' , hırsız girdi ''maymun''... Bu ne la...
Kimseye sorumluluk yüklememek icn kargayı mı suçladılar yani ahahah
Karga manitasindan ayrıldı heralde onun efkariyla ormanı yaktı
İnek nerde dağa kaçtı dağ nerde...
Başı da vardı ama hatırlayamadım
İnanan vardır mutlaka ama daha kötüsü inanmayıp da bisey yapamamak
Şimdi de hayvanlara suç atmaya başladılar
İnandırıcı gelmedi
İyi karınca dememişler
Bi ara da trafoya kedi girmişti
O ne saçmalık ya
Saçmalıktan ibaret
Kedi olayına dönmüş