Pkk yakıyor eyvallah peki bu yakılıp bomboş kalan arazilere kim otel yapıyor bunu bir araştırsalar mı napsalar mk he? Daha önce de pkklılar yakmıştı karadeniz de falan ama akpliler üstüne otel falan dikmişti hatırlarsanız o kadar beyininiz kaldıysa..
Ya bu milletin cahilliğine akıl sır ermez...
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunların hepsinin bilinçli bir şekilde oluştuğunu düşünüyorum iktidar ormanlık alanları bir şekilde ortadan kaldırmak ve Araplara peşkeş çekmek için bütün bunları bilinçli olarak yaptırıyor bunun başka bir açıklaması olamaz hep zengin ve turizmin yaygın olduğu yerlerde çıkıyor nedense bu yangınlar
Muhtemelen kasıtlı çıkarılan yangınlar ama devletimizin de bu tür durumlara karşı hazırlıklı olması gerekir. Kanal İstanbul yapılacağına ormanlara su kanalları yapılması daha uygun gibime geliyor açıkçası.
Ful erkekten oluşan taliban afgan parali askerler gelecek ve bu yangin haberleri. Hala sicaktan otel dikmekten diyeceklere bisey demiyorm. Ulan otel dikmek icin otel yakarlar mi andaval sürüleri? Muglada bir otele sicradi yangin bosalttilar oteli bunlar hala otel sicak vs diyor. Bu halk cahillll her seyi hak ediyor bisey demiyorum o gün gelince kendini kurtaran yine akılli olan kesim olacaktir.
@Quantum_Machine yer açmakla bir ilgisi yok. Videoyu iyi izle, göç eden biri elinde bir çanta dahi olmadan o kadar yolu Türkiye'ye yürüyerek nasıl gelebilir? Hepsi genç, ne yaşlı ne çocuk ne de kadın var mültecilerin arasında. Ve ne hikmetse ayak bastıklarında bu yangınlar patlak vermeye başladı.
ha pardon aynen , Sen videoyu direk gösterdin , Aynen o kadar garipki Hemde bunlar o kadar yol var biz o kadar km yolu millet istambuldan ankaraya bile gidemez o kadar yani bu arkadaşlar nasıl gelebilir hemde kısa sürede geliyorlar farkettiysen bu kesinlikle bir proje zaten , Hemde nasıl hepsi yamyam gibiler çok kötü
Tabiki kasitli boyle bi tesaduf mu var? Ankarada 1 kisi yakalanmis yangin cikarmaya calisirken. Bitane daha videoda ormani yakan kisiler gozukmus benim bildiklerim bu kadar simdilik
Kasıt olcagini dusunmuyorum. Kimsenin popişi yemez millet salak değil hayvan terli. 40 dereceleri geçen 50 derece hissedilir sıcak olan yerler buralar en ufak biseyde parlar alev
Kasıtlı çıkıyor umarım otel dikmek için değildir bu yangınlar eğer öyleyse allah bin türlü çıkarsın inşallah. Doğaya insanlara zarar vermeden başarabildikleri ne var ki bu hayatta.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kasıtlı devletin yine acımasızca yazdığı çizdiği bir oyuna şahit oluyoruz çok yazık seçim yaklaştığı için yine vatan millet sakarya diyip suçu pkk ya atıyorlar ardından sazan paralı akp militanları ve trolleri sosyal medya da provakatif eylemler düzenliyor ülkenin düştüğü hale bak beter olurlar yakanlar ve sebep olanlar İnşAllah 🙏
Sen kimin trolüsün kimin militanısın söylesene! gizliden yazacak kadar korkaksın bir de! Aç araştır bak bakalım hangi hesaplar "ateşinçocukları" sloganıyla ortalıkta dolanıyor ve yangınları üstleniyor! Bu ülkeye gram iyiliğiniz yok bari gölge etmeyin...
Yangınların çıktığı yerler göz önünde bulunduralarak sanki katarlıların parmağı var gibi bu işte
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kasıtlıysa gerekli önlemler alınmalı yapılan tespitt edilmeli. İşin diğer boyutu neden ülkede yangın söndürme uçağı yok. Olanlar neden çalışmıyor? Hiç mi düşünmemişler yangın çıkınca nasil söndürulecek diye. ya da yangın çıkarsa rusyadan Yunanistandan kiralarız mantığındalar mi?