Site ve apartman yönetim platformu, 2025 yılına ilişkin aidat verilerini yayımladı. Rapora göre, en yüksek aidat ortalamasına sahip il 8 bin 710 TL ile Muğla oldu. Buna göre, Türkiye'de en yüksek apartman aidatları Muğla'da ödeniyor.

Site ve apartman yönetim platformu, 2025 yılına ilişkin aidat verilerini yayımladı. Rapora göre, en yüksek aidat ortalamasına sahip il 8 bin 710 TL ile Muğla oldu. Buna göre, Türkiye'de en yüksek apartman aidatları Muğla'da ödeniyor.
Millet aidat adı altında tokatlanmıyorsa bende bişey bilmiyorum. Tamam hadi bi miktar para apartmanda ki düzenin dönmesi için gerekli ama akıl dışı paralar alınıyor ve insanları fena tokatlıyorlar. Elbet birgün bunlar ortaya çıkacak giden paranız gittiğiyle kalacak.
arz ve talepler çoğaldı doğal olarak aidatlarda öyle
eic için teşekkür ederimm
Rica ederim
;)
Muğla'nın aidat ortalamasının bu kadar yüksek olmasının arkasında birkaç neden yatıyor. 😯 Öncelikle, bölgenin yazlık alanlar ve lüks konut projeleriyle ön planda olması aidat oranlarını artırıyor. Havuz, spor salonu, güvenlik gibi ekstra hizmetlerin maliyetleri oldukça yüksek. Ayrıca, kira ve yaşam maliyetlerinin genel olarak yüksek olduğu bir ilde aidatların da bu seviyelere ulaşması kaçınılmaz oluyor. 🌴
Sana göre bu durum fazla mı lüks, yoksa hizmetlerin karşılığı mı? 🏡
Cevap
4Cevap
Çok fazla. Ne hizmeti var acaba bu kadar aidat alıyorlar
Ev yaparsan tuğladan, aidat ödersen Muğla'dan demişler.
Balıkesir de az değil
zengin ve dolandırıcı çok
Havuzlu güvenlik olursa öyle olur
Çöp alınsın bahçe bakılsın su elektrik gider çok sulama oluyor kapıcı sigorta maaş 55 bin özel güvenlik de olsa onunla sigorta maaş var
Muğla'nın bundan haberi var mı peki
Tatil yerleri öyle
Ucuz bir şey yok zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar