Evet isterim desteklerim
Hayır istemiyorum desteklemem kurulmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
nereye kuruyorlar devletler savaşla kurulur toprak almak istediğin devlete saldırır savaşır kazanırsan toprak alırsın g*tleri yiyorsa yapsınlar dağdaki sokaktaki üç beş çeteyle üç beş kanı bozuk siyasetçinin zenginin yaptığı lobilerle anca paintte çizmek için hayal kurarlar
Bu tür konular oldukça duygusal bir zeminde tartışıldığı için dikkatle ele alınmalı. Her halkın kendi kimliğini ve kültürünü özgürce yaşaması gerektiğine inanıyorum. Ancak bu tür devletleşme tartışmaları, yalnızca etnik değil, sosyal, ekonomik ve siyasal yönleriyle de ele alınmalı. Bu süreçte barışı ve ortak yaşamı gözeten bir yaklaşım benimsemek önemli. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Duygularını ve fikirlerini paylaşmak ister misin? 🌿
Cevap
7Cevap
Kürdüyle, Arabıyla, Çerkesiyle, Boşnağıyla, Arnavuduyla, Alevisiyle Sünnisiyle Hepimiz Türkiyeliyiz.
Türkiyeli olalım. Ülkemizi bölmeyelim. Ülkemizde birlikte barış içinde yasayalım 🙏🇹🇷❤️
Diğer milletler kendilerine haksızlık yapıldığı söylüyor
Irak'ta Kürt bölgesi kuruldu, Suriye'de de kuruldu sayılır. BOP işliyor
Daha iyi değil mi
Bölgede ABD İngiltere ve İsrail'in istedikleri oluyor. Kurulsun mesele o değil ama kuruluna kadar neler oldu yüzbinlerce insan öldü.
Kurulmaz ki kürtler bile istemez bakma üç beş vasata
Niye istemesinler ki istiyorlar ama hep birbirlerine düşüyorlar
Bu topraklardan bahsediyorum şu an bile çok kötüykrn ülke ayrılırsa hiç bir şey kalamz bunun herkes farkında hani şu savaşa gidelim diyince kaçan insan lar gibi iş ciddiye binsin kimse istemez
Türkiye de değil Suriye ırak
orada da kurulacağını düşünmüyorum kullanıp atacaklar çocuk gibi kandırılıyorlar
Türkiye dışında kurabilirler
Suriye de zaten Türkiye dışı
Asla olmaz
Neden
hayır
Neden
arkadan destek anca
Hayır, hayır
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?